Partenera lui Kylian Mbappe este frumoasa Alicia Aylies, care a fost încoronată Miss Franța 2017! Tânara este amica lui Tom Cruise și visează să devină avocată | GALERIE FOTO

1 lună in urmă 28

Superba Alicia Aylies, 22 de ani, a intrat în atenția presei după ce a fost surprinsă în timp ce încuraja naționala Franței, la Cupa Mondială din 2018, din Rusia.

Ea a fost martoră atunci la meciul senzațional făcut de iubitul ei contra Argentinei, în optimi, când atacantul lui PSG a marcat de 2 ori în 4 minute pentru a-i elimina pe Messi și Co. de la Cupa Mondială.

Alicia Aylies este iubita starului Kylian Mbappe, despre care se spune că va fi cel mai bun fotbalist din lume în viitorul apropiat

Alicia Aylies și-a făcut la rândul ei un renume în momentul în care a câștigat, în 2017, titlul de Miss Franța, care i-a permis mai târziu să își reprezinte țara natală la prestigiosul concurs Miss Univers 2017, din Las Vegas.

Frumusețea de 1.78 metri înălțime a devenit peste noapte o celebritate și o femeie de succes în Franța grație acestei performanțe.

Ea are acum ocazia de a cunoaște celebrități din toată lumea, cea mai recentă dovadă fiind relația de amiciție cu Tom Cruise, pe care l-a însoțit la premiera filmului Mission Impossible – Fallout.

La Săptămâna Modei de la Paris, din 2018, ea a întors privirile tuturor după ce a fost prezentă la mai multe prezentări de modă care au prefațat colecțiile din sezonul următor ale celor mai mari designeri mondiali. Înainte de a cunoaște celebritatea, superba Alicia Aylies, care este originară din Martinica, a învățat pentru a deveni avocată.

Ea s-a înscris la cursurile Universității din Guyana Franceză, cu puțin timp înainte de a fi descoperită ca model și de a profesa în industria modei. Relația de iubire cu Kylian Mbappe, considerat de mulți fotbalistul care va domina topurile individuale în anii următori, i-a adus tinerei și mai multă expunere din partea mass-media.

The post Partenera lui Kylian Mbappe este frumoasa Alicia Aylies, care a fost încoronată Miss Franța 2017! Tânara este amica lui Tom Cruise și visează să devină avocată | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă