Parma – Udinese 2-2. Valentin Mihăilă a fost la înălțime, dar gazdele au pierdut două puncte mari. Dennis Man, introdus în repriza secundă

1 lună in urmă 1

Parma a pierdut două puncte imense în Serie A! Cu Valentin Mihăilă în mare formă, codașa din Italia a condus-o cu 2-0 pe Udinese, în partida s-a încheiat la egalitate: 2-2.

Fostul jucător al Universității Craiova a scos penalty-ul din care Parma a făcut 2-0, dar Udinese a revenit în repriza a doua, prin golurile înscrise de Okaka și Nuytinck.

Dennis Man a fost introdus în minutul 66 și a jucat timp de aproape un sfert de oră alături de Valentin Mihăilă. De altfel, cei doi români au și colaborat la o acțiune de atac, însă Mihăilă a tras mult peste poartă.


Parma – Udinese 2-2 | Valentin Mihăilă a scos un penalty

Min. 80: GOL UDINESE! Nuytinck marchează cu capul și scorul devine 2-2.

Min. 79: Schimbare Parma: Iese Mihăilă, intră veteranul Bruno Alves

Min. 66: Schimbare Parma: iese Karamoh, intră DENNIS MAN.

Min. 64: GOL UDINESE! Okaka reduce din diferență după ce marchează printr-o lovitură de cap.

Min. 45: OCAZIE MARE PARMA! Valentin Mihăilă profită de viteza excelentă pe care o are și ajunge la finalizare, dar șutul său este scos de portarul advers.

Min. 32: GOOOOL PARMA! Kucka bate plasat și deschide scorul!

Min. 31: PENALTY PARMA! Mihăilă are o acțiune excelentă și scoate un penalty după ce este faultat în careu.

VIDEO: Penalty-ul scos de Mihăilă

Min. 4: GOOOOL PARMA! Cornelius deschide scorul!

Min. 1: Începe meciul dintre Parma și Udinese.

Echipa de start a Parmei din meciul cu Udinese: Sepe – Conti, Bani, B. Alves, Pezzella – Kucka, Brugman, Kurtic – Mihăilă, Cornelius, Gervinho.


Aflată pe penultimul loc în Serie A, Parma este condamnată să câștige disputa cu Udinese, după o serie neagră, care a adus-o la 13 eșecuri.

Valentin Mihăilă, titular cu Udinese! Dennis Man este doar rezervă la Parma

Dacă Valentin Mihăilă este titular, așa cum a anticipat și presa din Italia, Dennis Man n-a convins până acum, iar fostul star de la FCSB începe partida cu Udinese doar pe banca de rezerve.

„Mihăilă a arătat că poate aduce acea sclipire, acea schimbare de ritm pe care jocul Parmei nu o are în acest moment. Chiar dacă nu e suficient de matur, a demonostrat personalitate, a fost liderul de pe teren în minutele jucate”, a scris recent Niccola Pasto, într-un articol publicat pe ParmaLive.

Valentin Mihăilă (21 de ani) a fost transferat de Parma, în toamna anului trecut, de la Universitatea Craiova, pentru 8,5 milioane de euro. Contractul acestuia cu gruparea care încearcă să rămână în Serie A se întinde până în 2025. Dennis Man a fost transferat de Parma de la FCSB în schimbul unei sume record pentru fotbalul românesc. Gigi Becali a primit 13 milioane de euro, dar tranzacția are prevăzută și bonusuri de performanță.

Partida dintre Parma și Udinese începe la ora 13:30, iar prosport.ro vă ține la curent în timp real cu desfășurarea meciului.

The post Parma – Udinese 2-2. Valentin Mihăilă a fost la înălțime, dar gazdele au pierdut două puncte mari. Dennis Man, introdus în repriza secundă appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă