Parma este aproape de Serie B, ce se întâmplă cu Mihăilă: "Va fi fundamental în sezonul viitor"

1 săptămână in urmă 11

  • Finala WTA Istanbul: Sorana Cîrstea - Elise Mertens, duminică, 17:00, Digi Sport 4

  • Liga 1: FCSB - Sepsi Sfântu Gheorghe, duminică, 21:30, Digi Sport 1

Transferat de Parma de la Universitatea Craiova în schimbul sumei de 9 milioane de euro, Mihăilă este considerat de jurnaliștii italieni omul care poate readuce Parma în Serie A: "Nu e mereu lucid, nici tehnica lui nu e rafinată, dar dă totul în teren, înșiră adversarii și a înscris un gol frumos cu Crotone.

Să-l poți păstra pe Mihăilă va fi fundamental în sezonul viitor, pentru că are încă foame de rezultate și glorie și ar fi de pariat pe calitățile sale pentru revenirea imediată în Serie A", scriu jurnaliștii de la Gazzetta di Parma.

VIDEO cu golul marcat de Valentin Mihăilă, în Parma - Crotone

Notele primite de Valentin Mihăilă și Dennis Man, pentru evoluțiile din Parma - Crotone

Chiar dacă a jucat doar 20 de minute, Dennis Man a fost notat de italienii de la Tuttomercatoweb cu 6, puțin peste media echipei și mai mult decât coechiperii Simone Colombi, portarul care a încasat patru goluri, notat cu 5.5, fundașul dreapta Maxime Busi, integralist împotriva lui Crotone, care a primit 4.5, Daan Dierckx, Mattia Bani, Yordan Osorio, Graziano Pelle, toți notați cu 5, Giuseppe Pezzella, Gaston Brugman și Jasmin Kurtic, calificativ 5.5

Cât ghinion! A avut câteva incursiuni în care a produs pericol în primul sfert de oră, apoi s-a accidentat și nu a putut continua jocul”, au scris italienii despre Dennis Man.

Valentin Mihăilă, integralist, care a marcat golul de 3-3, a fost notat de Tuttomercatoweb cu 6.5, același calificativ primit și de Gervinho, autorul reușitei de 2-3, și care a fost al doilea cel mai mare oferit fotbaliștilor Parmei, după 7, notă primită de Andrea Cornelius, cel care a pasele decisive la primele două goluri.

A avut incursiuni enervante pentru defensivă lui Crotone. A marcat golul care a completat revenirea Parmei pe tabelă. Păcat, însă, că n-a fost suficient pentru a câștiga un punct”, au descris italienii jocul lui Valentin Mihăilă.

După rezultatul înregistrat duminică pe ”Ennio Tardini”, Parma este pe locul 19 în Serie A, cu 20 de puncte. Echipa lui Valentin Mihăilă și Dennis Man este despărțită de 11 de cei de la Benevento, care ocupă ultima poziție care asigură menținerea în Serie A și au și un meci mai puțin disputat.

VIDEO Rezumatul meciului Parma - Crotone 3-4

Etichete: meciuri serie a , valentin mihaila , valentin mihaila parma , parma - crotone
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă