Parma a surprins pe toată lumea! Cum au anunțat italienii debutul lui Dennis Man în Serie A

3 săptămâni in urmă 11

Dennis Man a debutat la Parma, în Serie A. Arădeanul a fost lăsat pe bancă de antrenorul Roberto D’Aversa, care n-a mizat din primul minut nici pe Valentin Mihăilă. Spre deosebire de vârful venit de la Craiova, Dennis Man a intrat în minutul 80.

Parma a început cu trei atacanți pe terenul lui Napoli, în condițiile în care oaspeții vor chiar victoria, având în vedere situația grea în care se află. Totuși, Man și Mihăilă nu s-au regăsit în formula de start nici în această formulă ofensivă.

Dennis Man, debut la Parma în Serie A

Dennis Man a intrat pe teren în minutul 80, în locul lui Brugman.


Napoli și Parma se întâlnesc de la ora 19:00, iar partida va fi transmisă în direct pe Telekom Sport 2, Look Sport și Digi Sport 3.

Napoli (4-3-3): Ospina – Di Lorenzo, Manolas, Koulibly, Mario Rui – Elmas, Demme, Zielinski – Lozano, Petagna, Insigne.

Antrenor: Gennaro Gattuso

Parma (4-3-3): Sepe – Conti, Osorio, Pezzella, Gagliolo – Grassi, Brugman, Kurtic – Kucka, Cornelius, Gervinho.

Antrenor: Roberto D’Aversa

👕 𝙊𝙪𝙧 𝙎𝙩𝙖𝙧𝙩𝙞𝙣𝙜 𝙓𝙄 👕#Brugman and #Osorio return to the starting line-up! 💪#NapoliParma #SerieATIM | #ForzaParma 💛💙 pic.twitter.com/fPHYmdln0I

— Parma Calcio 1913 (@ParmaCalcio_en) January 31, 2021

Dennis Man a semnat un contract până în 2025 cu Parma și va avea un salariu de 1,1 milioane de euro pe an.

„Vreau să mulțumesc întregii suflări roș-albastre pentru toate momentele frumoase petrecute împreună. Chiar dacă în ultimul timp nu ați avut posibilitatea să fiți pe stadion, noi mereu v-am simțit susținerea. Au fost cei mai frumoși patru ani și jumătate din viața mea, în care mi-am îndeplinit visul de a juca la Steaua și de a juca în fața suporterilor roș-albaștrilor. Voi rămâne alături de voi în continuare și o să fiu unul de-al vostru”, a spus Dennis Man, cu doar câteva ore înaintea meciului pe care Parma îl joacă la Napoli.

The post Parma a surprins pe toată lumea! Cum au anunțat italienii debutul lui Dennis Man în Serie A appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă