Parma a făcut marele anunț! Ce se va întâmpla cu Dennis Man și Valentin Mihăilă după retrogradarea echipei

2 zile in urmă 12

Parma a retrogradat matematic în Serie B, după înfrângerea cu Torino, 0-1. Marcello Carli, managerul general al celor de la Parma, a dezvăluit ce se va întâmpla cu Dennis Man și Valentin Mihălă, după retrogradarea echipei.

Valentin Mihăilă (21 de ani) a fost transferat de Parma, în toamna anului trecut, de la Universitatea Craiova, pentru opt milioane de euro. Acesta are contract până în 2025 cu formația italiană.

În timp ce Dennis Man (22 de ani) a fost adus la Parma, în luna ianuarie a acestui an, de la FCSB, pentru 13 milioane de euro. Acesta a semnat un contract valabil până în 2025 cu Parma.

Ce se va întâmpla cu Dennis Man și Valentin Mihăilă după retrogradarea Parmei

În ultima perioadă, s-a vorbit despre o posibilă plecare a lui Dennis Man și Valentin Mihăilă de la Parma, având în vedere situația grea în care se află echipa, din punct de vedere sportiv. Însă, Marcello Carli, managerul general al celor de la Parma, susține că cei doi internaționali români vor rămâne la formația italiană.

„Un lucru este sigur, acela că Parma o va lua de la capăt cu jucătorii tineri care vor rămâne cu toții: de la Man, la Mihăilă și la Sohm. Clubul va decide cine rămâne și cine pleacă. Avem o putere pe care alții nu o au și vom lua deciziile pe baza ideilor noastre.

Pe toți cei ce vor rămâne, noi îi considerăm puternici. Cei mai buni nu vor pleca!”, a declarat managerul general al clubului, citat de Parma Live.

Dennis Man se gândește să plece de la Parma

Potrivit celor de la Karadeniz Gazete, Dennis Man s-a interesat despre Trabzonspor, echipă care ar vrea să-l transfere pe fotbalist.

Sursa citată susține că Man l-a întrebat pe colegul său de la Parma, Jurac Kucka, ce îi poate spune despre Trabzonspor, echipă la care acesta a evoluat în trecut. Iar răspunsul lui Kucka ar fi fost unul pozitiv: „E cel mai bun loc unde poți să evoluezi”.

The post Parma a făcut marele anunț! Ce se va întâmpla cu Dennis Man și Valentin Mihăilă după retrogradarea echipei appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă