Pariurile zilei vin din Moldova » Cote de 1.56 și 1.58 livrate în Europa League!

2 months ago 4

FC Sfântul Gheorghe – Partizan Belgrad va avea loc astăzi de la ora 20:00 la Orhei, duelul urmând a conta pentru turul al doilea preliminar al Europa League. 

Moldovenii au produs una dintre marile surprize ale primului tur preliminar al Europa League învingând în Belarus formația Soligorsk. Calificarea formației de peste Prut a fost obținută la loviturile de departajare (scor 4-1), după ce la finalul timpului regulamentar dar și a celor două reprize de prelungiri tabela a indicat 0-0.

Tot de la punctul cu var a venit și calificarea în turul al doilea preliminar al competiției a celor de la Partizan, mijlocașul Bibras Natcho punctând din penalty în minutul 52 al partidei de la Belgrad cu letonii de la RFS, scor 1-0.

FC Sfântul Gheorghe ocupă locul 3 în prima divizie din Moldova după 9 runde disputate, având cu 21 de puncte obținute în urma a șapte victorii și două remzie, fiind la un punct de Petrocub care se află pe locul 2 și șase puncte de liderul Sheriff Tiraspol. La fel ca și moldovenii și cei de la Partizan se află pe locul 3 în întrecerea internă cu 15 puncte după șapte runde în care a bifat cinci victorii și două eșecuri, fiind la un punct de formația de pe locul 2, Subotica, și la șase puncte de locul 1 pe care se află Steaua Roșie Belgrad.

Cu un lot mult mai valoros și un istoric în spate în cupele europene, sârbii pleacă ca mari favoriți în Moldova la calificarea în faza următoare a competiției în fața unei formații care, deși s-a calificat în Belarus, nu a convins, trupa lui Serghei Cebotari impunându-se cu noroc la loviturile de la 11 metri deși a avut avantaj numeric în teren mai bine de 90 de minute.

Ponturi FC Sfântul Gheorghe – Partizan Belgrad
2 și peste 1.5 goluri- cota 1.56
Partizan înscrie 1-2 goluri în prima repriză- cota 1.58

The post Pariurile zilei vin din Moldova » Cote de 1.56 și 1.58 livrate în Europa League! appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools