Pariuri speciale Liga Campionilor: 5 variante pentru duelurile de la Manchester și Madrid!

1 lună in urmă 9

Facem pariurile pe confruntarea dintre Manchester City și Borussia Dortmund, pornind de la ideea că vom asista la o partidă în primul rând spectaculoasă. De altfel, cele două ocupă poziții de top în statistica stagiunii de U.C.L. pe numărul de goluri marcate, câte 17 de fiecare parte.

În medie, atât Dortmund, cât și City, au fructificat 1 din 3 șuturi pe poartă. În 8 meciuri, formația lui Guardiola a nimerit spațiul porții de 51 de ori (medie de 6.37/partidă), nemții reușind 47 astfel de faze. Haaland a fost din nou în prim plan pentru Borussia, atacantul de 20 de ani fiind golgeterul sezonului de Ligă, cu 10 reușite. 16 șuturi pe poartă a prins norvegianul, în 6 partide jucate.

MANCHESTER CITY – DORTMUND, PESTE 8.5 ȘUTURI PE POARTĂ – COTA 1.75
MANCHESTER CITY – DORTMUND, SUB 1.5 CARTONAȘE ÎN PRIMA REPRIZĂ – COTA 1.42
MANCHESTER CITY – DORTMUND, HAALAND PESTE 1.5 ȘUTURI – COTA 1.40

Real Madrid a bifat o posesie medie pe meci de Liga Campionilor de 59%. Totuși, poate cu excepția Interului, în faza grupelor, madrilenii nu avut în acest sezon de Liga Campionilor un adversar de calibrul lui Liverpool. Pariem pe o primă manșă a acestui sfert de finală U.C.L. în care Real va presa la poarta ”cormoranilor”, fără a câștiga însă mai mult de 55% din posesia partidei.

REAL MADRID – LIVERPOOL, GAZDELE PESTE 3.5 CORNERE – COTA 1.40
REAL MADRID – LIVERPOOL, GAZDELE SUB 55.5% POSESIE – COTA 1.87

The post Pariuri speciale Liga Campionilor: 5 variante pentru duelurile de la Manchester și Madrid! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă