Pariuri pe goluri: Vezi care sunt primele 3 selecții ale săptămânii!

1 săptămână in urmă 1

Ligile de top din Belgia și Spania, plus Serie B, ne livrează meciurile din care extragem primele pariurile pe goluri ale săptămânii. Trei pronosticuri, pentru o cotă finală de 3.65. 

Runda din La Liga se încheie cu Osasuna – Sevilla, meci în care oaspeții luptă pentru a 6-a victorie consecutivă și a 15-a stagională în La Liga. Rezultatul le-ar permite anadaluzilor să încheie runda 24 pe locul 3, peste Barcelona. Mizăm pe interval 1-2 goluri reușite de oaspeți, pariu câștigător în 8 din cele 11 deplasări de campionat ale echipei din Sevilla.

În prima ligă a Belgiei se joacă Club Brugge – Leuven. Lideră detașată în Pro League, echipa gazdă nu ar trebui să întâmpine mari dificultăți în a-și asigura cele 3 puncte. Brugge țintește și o revanșă, după înfrângerea cu 1-2 din tur, unul din cele doar 4 eșecuri contabilizate în acest campionat.

Ultimul pariu vine din Serie B. Cesena poate urca până pe locul 6 al clasamentului, cu o victorie în jocul de acasă cu Carpi. Oaspeții nu au mai câștigat de 5 etape, aceasta chiar dacă au avut destule momente în acest campionat în care au cochetat cu accederea în play-off-ul de promovare. Mai au timp să-și atingă ținta, chiar dacă obiectivul s-a schimbat din mers, Carpi fiind acum mai aproape de zona roșie a clasamentului. Mizăm pe 2-4 goluri marcate pe ”Stadio Dino Manuzzi”, într-un meci în care ambele echipe au mare nevoie de toate punctele puse în joc.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.65.

OSASUNA – SEVILLA, OASPEȚII MARCHEAZĂ 1-2 GOLURI- COTA 1.55
CLUB BRUGGE – LEUVEN, 1-2 GOLURI ÎN PRIMA REPRIZĂ – COTA 1.53 
CESENA – CARPI, 2-4 GOLURI ÎN MECI – COTA 1.54

Cele mai tari informații, analize și pronosticuri, zilnic, exclusiv pe Pariuri1x2.ro. 

The post Pariuri pe goluri: Vezi care sunt primele 3 selecții ale săptămânii! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă