Pariuri pe goluri: Toate recomandările din ultimele 3 zile au fost câștigătoare! Aici, selecția de sâmbătă: Cota 3.38!

3 săptămâni in urmă 14

Vineri am bifat a treia zi consecutivă în care toate pariurile pe goluri oferite au fost câștigătoare!  Ne-au adus pe plus cele 1-3 goluri înscrise de Watford, în meciul de acasă cu Reading (scor 2-0) și varianta ambele marchează în Volendam – Helmond (scor 5-1).
În Ligue 1 am mers pe mâna lui Liile, câștigătoare cu 2-0 la Metz. Pariul propus a fost pe 1-2 goluri înscrise de liderul din prima ligă franceză.

Pariuri pe goluri: Selecția de sâmbătă are cota 3.38!

Alte 3 pronosticuri pe goluri oferite astăzi, cu o recomandare pentru cel mai așteptat meci al zilei. Real Madrid și Barcelona se înfruntă într-un nou episod din ”El Clasico”, dispută pe care ambele trupe o abordează cu moralul la cote maxime. Catalanii sunt neînvinși în La Liga de 19 meciuri, în timp ce trupa lui Zidane vine după un succes cu 3-1 în Liga Campionilor contra lui Liverpool, rezultat ce-i deschide larg porțile către careul de ași al întrecerii.
Vom paria pe reușite ale ambelor formații, într-o confruntare în care remiza nu ajută pe nimeni, prin prisma situației din clasament, cu doar 9 runde înainte de finalul sezonului.

Biletul week-end-ului: Acumulăm profit în cota 5.61!


Pariem și pe un duel din Serie B, cu Monza, a 4-a clasată, favorită pe terenul lui Ascoli,  gruparea de pe locul 17.  Pronosticul este pe 1-2 reușite ale formației patronate de Silvio Berlusconi.

În Premier League investim pe reușitele lui Chelsea, în fief-ul rivalei londoneze Crystal Palace. Mai multe informații pentru meciul de pe ”Selhurst Park” găsiți aici.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.38.

15:00 Ascoli – Monza, oaspeții marchează 1-2 goluri – Cota 1.54
19:00 Crystal Palace – Chelsea, oaspeții marchează 1-3 goluri – Cota 1.40
22:00 Real Madrid – Barcelona, ambele marchează  – Cota 1.57

Descoperă zilnic pe Pariuri1x2.ro cele mai bune analize, cote, bilete și pronosticuri!

The post Pariuri pe goluri: Toate recomandările din ultimele 3 zile au fost câștigătoare! Aici, selecția de sâmbătă: Cota 3.38! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă