Pariuri pe goluri: Serie A, La Liga și Premier League, în oferta de duminică! Vezi cum pariem pe Parma – AS Roma »

1 lună in urmă 1

Încă două ponturi câștigătoare pe goluri bifate sâmbătă! Am mizat pe 2-4 goluri înscrise de Real Madrid, în meciul câștigat pe teren propriu cu Elche, scor 2-1. În Dundee FC – Arbroath, confruntare din liga secundă scoțiană, pontul selectat a fost ”peste 1.5 goluri”. Gazdele s-au impus cu 2-0.
Doar Atletico Madrid ne-a încurcat, trupa lui Simeone remizând, scor 0-0, la Getafe. Pronosticul nostru solicita 1-2 reușite ale liderului din La Liga.

Pariurile pe goluri de duminică

Astăzi investim pe confruntări din Serie A, La Liga și Premier League. În prima ligă a Italiei pariem pe jocul Parma – AS Roma.

Cu Mihăilă titular și Man pe teren, probabil, în repriza secundă, formația gazdă nu are altă soluție decât să forțeze la maximum pentru victorie, unicul rezultat care o poate ajuta în lupta pentru menținerea în eșalon. Și Roma are toate motivele să atace cele 3 puncte, spectaculoasa formație condusă de Fonseca țintind clasarea pe un loc de Liga Campionilor. În acest moment romanii ocupă locul 5, cu 50 de puncte. Mizăm pe o partidă în care modificările de scor vor veni în ambele reprize.

Din Premier League extragem pronosticul ”ambele marchează” în Arsenal – Tottenham. Argumente pentru varianta propusă găsiți aici, în analiza detaliată a derby-ului londonez programat pe ”Emirates”, începând cu ora 18.30.

În Liga ne face cu ochiul pariul pe 1-3 goluri marcate de Sociedad, la Granada. Dacă echipa gazdă nu prea s-a mai descurcat în ultima perioadă, bascii sunt iarăși pe val. 7 rezultate pozitive consecutive în La Liga, cu o prețioasă remiză, scor 1-1, smulsă în ultima deplasare, pe terenul ”gigantului” Real Madrid!

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.51.

16:00 Parma – AS Roma, gol în ambele reprize – Cota 1.53
17:15 Granada – Real Sociedad, oaspeții marchează 1-3 goluri – Cota 1.32

18:30 Arsenal – Tottenham, Ambele marchează – Cota 1.74

Zilnic, pe site-ul Pariuri1x2.ro, beneficiezi de cele mai tari analize toate pronosticurile câștigătoare!

The post Pariuri pe goluri: Serie A, La Liga și Premier League, în oferta de duminică! Vezi cum pariem pe Parma – AS Roma » appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă