Pariuri pe goluri: Selecții din Ligue 1, Serie A și La Liga » Investim pe cota 4.21!

1 lună in urmă 37

Astăzi facem pariurile pe goluri, cu evenimente din Ligue 1 și Serie A, acolo unde avem runde complete. În La Liga se dispută Bilbao – Barcelona, meci restanță contând pentru etapa a 2-a. 

Mizăm pe varianta golurilor consemnate în ambele reprize ale jocului Sampdoria – Inter, pariu câștigător în precedentele 2 meciuri directe. Oaspeții vin după o serie de 9 meciuri în care au contabilizat 8 victorii, cea mai recentă pe teren propriu, scor 6-2 cu Crotone. Doria speră să recupereze din punctele pierdute la Roma (0-1) și acasă cu Sassuolo (2-3).

Interval 2-5 goluri este selecția pentru Lorient – Monaco. Oaspeții au prima șansă în meci, prin prisma diferenței valorice accentuate și de absențele cu care Lorient se confruntă.

Un interval goluri, dar pe oaspeți, 1-3, alegem la duelul de pe ”San Mames”. Chiar dacă nu evoluează la nivelul așteptat de fani, Barcelona abordează partida după o serie de 6 runde fără eșec. În toate aceste jocuri a marcat în intervalul amintit.

În Marseille – Montpellier se joacă pentru atacarea podiumului. OM are un singur eșec în campionat pe teren propriu, 7 meciuri în care a acumulat un golaveraj de 11-8. Montpellier este, însă, în topul clasamentului evoluțiilor din deplasare: 8 partide, 15 puncte câștigate, golaveraj 13-9.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 4.21.

16:00 Sampdoria – Inter, Gol în ambele reprize – Cota 1.55
20:00 Lorient – Monaco, 2-5 goluri în meci – Cota 1.34
22:00 Athletic Club Bilbao – Barcelona, oaspeții marchează 1-3 goluri – Cota 1.31 
22:00 Marseille – Montpellier – 2-4 goluri în meci – Cota 1.55

Pentru mai multe ponturi accesați PARIURI1X2.RO, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România! 

The post Pariuri pe goluri: Selecții din Ligue 1, Serie A și La Liga » Investim pe cota 4.21! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă