Pariuri pe goluri: Selecții din ligile inferioare engleze. Cota zilei este 2.88!

4 săptămâni in urmă 1

Golul de 4-1, reușit de Bastia în minutul 90 + 1 al meciului cu Creteil, ne-a împiedicat să bifăm și ieri un procentaj perfect de câștig cu pronosticurile pe goluri oferite. Varianta selectată pentru duelul din liga a 3-a franceză a fost pe 2-4 modificări de scor.

Corecte au fost, în schimb, predicțiile pentru Cambuur – Eindhoven și Real Zaragoza – Mirandes. În meciul din liga Eerste Divisie, câștigat cu 3-0 de gazde, am pariat peste 2.5 goluri, în timp la duelul din La Liga2, încheiat cu scorul de 1-0 pentru Zaragoza, recomandarea a fost 1-2 reușite ale gazdelor.

Pariuri pe goluri: Marți pariem pe cota 2.88!

Toate pronosticurile pe goluri oferite astăzi vin din ligile inferioare engleze. Din National League extragem pariul pe 1-3 goluri marcate de Aldershot, în partida de acasă cu Chesterfield. Vecine de clasament, cele două au totuși stiluri diferite de joc. Dacă Chesterfield mizează cu precădere pe apărare – 28 de goluri primite în 26 de etape – pentru Aldershot fiecare meci pare a fi de totul sau nimic: golaveraj 41-40 în 27 de meciuri.

În League Two mizăm pe 1-2 goluri marcate de Walsall, la Southend. Cu 50 de goluri încasate în 36 de etape, gazdele au a treia cea mai slabă apărare a campionatului.

Ajungem și în League One, acolo unde Blackpool, locul 10, primește vizita celei de-a doua clasate, Peterborough. Încă o dată pronosticul este pe golurile formației vizitatoare. Peterborough a reușit 50 în 35 de runde, 21 în 18 meciuri disputate afară. Are și o revanșă de luat, după eșecul cu 2-1 înregistrat în confruntarea directă din turul stagiunii.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 2.88

21:00 Aldershot – Chesterfield, gazdele marchează 1-3 goluri – Cota 1.41
21:00 Southend – Walsall, oaspeții marchează 1-2 goluri – Cota 1.55
21:00 Blackpool – Peterborough, oaspeții marchează 1-3 goluri – Cota 1.32

Pentru cele mai bune analize și pronosticuri sportive, accesează zilnic Pariuri1x2.ro, cel mai bun site de profil din România!

The post Pariuri pe goluri: Selecții din ligile inferioare engleze. Cota zilei este 2.88! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă