Pariuri pe goluri: România, Elveția și Italia, pentru cota 3.38! Aici sunt pronosticurile de miercuri »»

1 lună in urmă 26

Ca și ieri, zi în care am bifat două pronosticuri câștigătoare, facem pariurile pe goluri cu selecții pentru meciurile programate în campania de calificare la Mondialul din Qatar. În prim-plan, deplasarea României la Skopje.

”Tricolorii” s-au descurcat bine în această toamnă, reușind să scoată maximum de puncte din jocurile cu Islanda și Liechtenstein. Încă un succes, de această dată pe terenul nord-macedonenilor, ar propulsa România în postură de favorită certă la ocuparea uneia dintre primele două poziții ale grupei J. Ne așteaptă un meci complicat, dificil, însă forma de moment și ascendentul moral asigurat de victoria din jocul tur, scor 3-2, pot fi atuuri forte ale naționalei pregătite de Rădoi, în acest duel extrem de important. Mizăm pe 1-2 goluri marcate de România.

Pariem și pe reușitele Elveției în Irlanda de Nord. Neînvinsă și cu 7 puncte acumulate în primele 3 runde ale campaniei, naționala antrenată de Murat Yakin forțează la Belfast succesul ce o menține cu șanse foarte bune inclusiv în lupta pentru câștigare grupei C, în care mare favorită este Italia.

Deși se mențin, la rândul lor fără eșec, pe prima treaptă a clasamentului grupei, italienii vin remizele consecutive cu Bulgaria și Elveției. Meciul care urmează pare însă mai simplu pentru echipa lui Mancini. Lituania, adversara de pe ”Città del Tricolore”, nu a reușit să câștige niciun punct în primele 4 etape, runde în care a și încasat 8 goluri. Prima dispută directă cu ”azzurri” din campanie a fost pierdută cu 0-2. De această dată, ținând cont de foamea de puncte și goluri a italienilor, anticipăm o confruntare cu mai multe modificări ale scorului. Pariem, la cota 1.52, pe interval 3-6 goluri.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile pe goluri oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.38.

21:45 MACEDONIA DE NORD – ROMÂNIA, OASPEȚII MARCHEAZĂ 1-2 GOLURI – COTA 1.65
21:45 IRLANDA DE NORD – ELVEȚIA, OASPEȚII 1-3 GOLURI – COTA 1.35
21:45 ITALIA – LITUANIA, 3-6 GOLURI ÎN MECI – COTA 1.52
Ai câștiguri zilnice garantate cu pronosticurile și biletele propuse pe site-ul Pariuri1x2.ro. Intră acum!

The post Pariuri pe goluri: România, Elveția și Italia, pentru cota 3.38! Aici sunt pronosticurile de miercuri »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă