Pariuri pe goluri: Recomandările zilei, pentru un mini-combo în cota 3.14!

1 lună in urmă 2

Trei campionate livrează cele trei pariuri pe goluri propuse astăzi. Mergem în primele ligi din Italia și Olanda, dar și în eșalonul 3 al Angliei. 

Wigan și MK Dons se înfruntă pentru obiective total diferite, în etapa 34 din League One. Dacă trupa oaspete vizează victoria care să o ducă și mai aproape de topul 10 al diviziei, pentru Wigan miza o reprezintă evitarea retrogradării. ”The Latics” sunt ultimii în ierarhie, însă la doar 3 puncte distanță de locul 20, primul ce asigură menținerea în divizie.

În Eredivisie investim pe golurile partidei Feyenoord – Venlo. Pariul este pe 3 sau mai multe modificări de scor, variantă câștigătoare în 19 (!) din cele 23 de partide jucate de Venlo în actualul campionat.

Ultimul pronostic vine din Serie A, cu selecția logică pentru Udinese – Sassulo: ambele marchează (cota 1.73). Cu golaveraj 40-37 în 25 de meciuri, trupa ”Neroverdi ” vine după 13 rezultate de acest tip consecutive, toate obținute în campionat. Mai puțin spectaculoasă, Udinese este totuși o echipă în formă. Friulanii au un singur eșec în precedentele 8 runde.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.14.

17:00 Wigan – MK Dons, peste 1.5 goluri – Cota 1.30
17:30 Feyenoord – Venlo, peste 2.5 goluri – Cota 1.40
19:00 Udinese – Sassuolo, ambele marchează – cota 1.73

Cele mai tari analize ale weekend-ului și toate pronosticurile câștigătoare, exclusiv pe Pariuri1x2.ro.

The post Pariuri pe goluri: Recomandările zilei, pentru un mini-combo în cota 3.14! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă