Pariuri pe goluri: Recomandări din Anglia și Belgia » Investim pe cota 3.33!

3 săptămâni in urmă 13

Fotbal din Anglia și Belgia, în selecția de pariuri de goluri de astăzi. Pronosticurile oferite livrează o cotă finală de 3.33.

În Anglia mizăm pe 2-5 goluri marcate în Doncaster – Sunderland, meciul formațiilor clasate pe locurile 23, respectiv 3 în liga a 3-a. Pentru disputa Newcastle – Manchester United, recomandarea este pe goluri marcate în ambele reprize.

Rivalele de pe ”St. James’ Park” au ținte clare pentru acest joc. Dacă United țintește al 4-lea succes consecutiv în Premier League, Newcastle vrea doar să pună capăt seriei de 3 eșecuri la rând. Alte 11 goluri încasate de ”coțofene” în aceste jocuri, pentru un total de 41, cel mai slab al campionatului.

În Pro League, Anderlecht vizează a 10-a victorie din sezon, pe terenul ultimei clasate, Beerschot. Gazdele au doar 9 puncte câștigate în 19 runde, dueluri în care au încasat 34 de goluri. Pronosticul nostru solicită două reușite ale grupării vizitatoare. Trupa din Bruxelles vine după un astfel de rezultat, remiza la 2 bifată acum o săptămână pe terenul ”gigantului” Club Brugge. De asemenea, în turul stagiunii, pe teren propriu, Anderlecht a învins-o pe Beerschot cu scorul de 4-2.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile pe goluri oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.33

14:30 Doncaster – Sunderland, 2-5 goluri în meci – Cota 1.37
22:00 Newcastle – Manchester United, gol în ambele reprize – Cota 1.57
22:00 Beerschot  – Anderlecht, oaspeții peste 1.5 goluri – Cota 1.55

Ai câștiguri zilnice garantate cu pronosticurile și biletele propuse pe site-ul Pariuri1x2.ro. Intră acum!

The post Pariuri pe goluri: Recomandări din Anglia și Belgia » Investim pe cota 3.33! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă