Pariuri pe goluri: Prima cotă a săptămânii este 2.68! Ai recomandarea la Leeds – Liverpool »

3 săptămâni in urmă 5

Două pariuri simple pe goluri ne-au adus profit duminică. Am mizat, pentru o cotă totală de 2.22, pe 2-5 modificări de scor în Arsenal – Fulham, scor 1-1 și pe 1-2 goluri marcate de Leicester, în semifinala cu Southampton din Cupa Angliei.
Formația pregătită de Brendan Rodgers s-a impus cu scorul de 1-0, unicul gol al meciului fiind semnat de Iheanacho în minutul 55. Pentru marele trofeu, Leicester se va duela cu Chelsea, finală programată pe 15 mai.

Pariurile pe goluri de luni

Astăzi avem meci tare în Premier League, cu Leeds și Liverpool pregătite să ne ofere un duel la fel de spectaculos ca și cel din tur. Pe ”Anfield” a fost 4-3 în favoarea ”cormoranilor”, după 3-2 la pauză. Varianta golurilor marcate în ambele reprize ale duelului de pe ”Ellan Road” are cota 1.45.

În liga a 3-a italiană, grupa B, Sudtirol mai are 3 etape la dispoziție pentru a urca pe primul loc, promovabil direct în Serie B. Urmează deplasare la Triestina, una pe trupa din Bolzano trebuie să o abordeze exclusiv la victorie. Mizăm pe 1-3 goluri înscrise de oaspeți, pe lângă cele 28 marcate deja în 17 deplasări.

Pariem și pe un meci din Suedia. Vicecampioana Elfsborg a ratat startul – 0-2 acasă cu Djungarden – dar poate recupera din punctele pierdute pe terenul lui Vardbergs, a 11-a clasată la finele stagiunii anterioare. Este debut de sezon, echipele încă se ”așează”, așa că nu vom investi neapărat pe un rezultat pozitiv al lui Elfsborg, ci pe 1-3 goluri marcate de trupa vizitatoare.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 2.68.

20:00 VARBERGS – ELFSBORG, OASPEȚII 1-3 GOLURI – COTA 1.33
22:00 LEEDS – LIVERPOOL, GOL ÎN AMBELE REPRIZE – COTA 1.45

22:00 TRIESTINA – SUDTIROL, OASPEȚII 1-3 GOLURI – COTA 1.39

Descoperă zilnic pe Pariuri1x2.ro cele mai bune analize, cote, bilete și pronosticuri!

The post Pariuri pe goluri: Prima cotă a săptămânii este 2.68! Ai recomandarea la Leeds – Liverpool » appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă