Pariuri pe goluri: Mix de sporturi, pentru cota 3.09!

1 săptămână in urmă 8

În condițiile în care oferta fotbalistică a zilei este foarte redusă, astăzi includem în pachetul de pronosticuri pe goluri și două meciuri de hochei. Investim pe cota 3.09. 

Pariem identic, pe 5 sau mai multe modificări ale scorului, în partidele din KHL Dinamo Minsk – Cherepovets și Jokerit – Vladivostok. Dacă în capitala Belarusului se înfruntă două formații spectaculoase, ce au ca obiectiv accederea în play-off, meciul din Finlanda are o favorită certă. Jokerit conduce Conferința de Est a KHL-ului, cu 18 victorii (13 în timp regulamentar) contabilizate în 28 de runde. 91-72 este golaverajul trupei din Helsinki.

La polul opus Vladivostok traversează o stagiune dezamăgitoare. Doar 6 victorii adunate tot în 28 de etape, 50 de goluri marcate și 91 încasate. Bilanțul o poziționează pe ultima treaptă a Conferinței de Est.

Avem și o selecție din fotbal. Mizăm pe reușite ale ambelor formații în Wigan U23 – Sunderland U23, duel din etapa a 3-a a grupelor Premier League Cup. Câștigătoare în ambele meciuri disputate, trupa din Wigan caută să-și apere prima poziție a grupei. Sunderland abordează, însă, confruntarea cu un moral foarte bun. ”Pisicile negre” au câștigat 7 puncte în ultimele 3 meciuri de campionat (Premier League 2), iar în precedenta partidă din cupă a învins-o pe Leeds U23, scor 2-1.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile pe goluri oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.09.

15:00 Wigan U23 – Sunderland U23, ambele marchează – Cota 1.34
18:10
Dinamo Minsk – Cherepovets, peste 4.5 – Cota 1.55
18:30 Jokerit – Vladivostok, peste 4.5 – Cota 1.49

Ai câștiguri zilnice garantate cu pronosticurile și biletele propuse pe site-ul Pariuri1x2.ro. Intră acum!

The post Pariuri pe goluri: Mix de sporturi, pentru cota 3.09! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă