Pariuri pe goluri: Miercuri, pe plus cu cota 3.53! Azi, 100% Conference League: Trei recomandări »

2 luni in urmă 10

Trei scoruri identice ne-au adus profit cu toate cele trei pronosticuri pe goluri propuse ieri. Am mizat pe 2-4 goluri consemnate în Supercupa Europei dintre Chelsea și Villarreal, partidă încheiată cu scorul de 1-1. Londonezii și-au adjudecat trofeul, după executarea loviturilor de departajare.

Același rezultat s-a consemnat, după 90 de minute, și în Leyton – QPR, meci din Cupa Ligii Angliei la care am pronosticat reușite ale ambelor echipe. Pentru Bastia – Nancy, pontul a fost pe 1-3 modificări ale tabelei. Cosicanii au condus cu 1-0 la pauză, Nancy închizând tabela cu 14 minute înainte de final.

Pariuri pe goluri: Azi, 100% Conference League!

Pariurile propuse astăzi vizează meciuri din Conference League. Mizăm pe favoritele care, în prima manșă a turului 3 preliminar, și-au atins doar parțial obiectivele fixate,

Egală cu Velez Mostar în jocul de acasă, scor 1-1, Elfsborg forțează calificarea în duelul din Bosnia. Pariem simplu pe 1-3 goluri marcate de trupa suedeză, ce țintește în actualul sezon nu doar podiumul din Allsvenskan și și un parcurs consistent în competițiile continentale.

Tot pe oaspeți pariem și în Teuta – Shamrock Rovers. A fost 1-0 pentru irlandezi în tur, cotați favoriți la victorie și în duelul din Albania. Pentru confruntarea programată diseară, pe teren neutru, la Elbasan, pontul este pe 1-2 goluri înscrise de Shamrock. Teuta a ajuns cu mari emoții în această fază din Conference League, în turul anterior albanezii eliminând cu mari emoții și după un eșec cu 0-2 pe teren propriu, modesta formație Inter Escalades din Andorra.

În LASK Linz – Vojvodina pronosticul este pe 2-4 goluri marcate de echipa austriacă. Duelul se reia de la scorul de 1-0 în favoarea lui LASK, trupă neînvinsă în acest start de stagiune competițională.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile pe goluri oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 2.88.

21:00 Velez Mostar – Elfsborg, oaspeții marchează 1-3 goluri – Cota 1.34
21:00 Teuta – Shamrock, oapeții marchează 1-2 goluri – Cota 1.55
22:00 LASK – Vojvodina Novi Sad, gazdele marchează 2-4 goluri – Cota 1.39

Ai câștiguri zilnice garantate cu pronosticurile și biletele propuse pe site-ul Pariuri1x2.ro ! Vezi aici recomandările de azi!

The post Pariuri pe goluri: Miercuri, pe plus cu cota 3.53! Azi, 100% Conference League: Trei recomandări » appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă