Pariuri pe goluri: Luni și marți, 100% pronosticuri câștigătoare! Selecțiile zilei sunt livrate »»

1 lună in urmă 3

După de am deschis săptămâna cu trei recomandări care ne-a adus profit în cota 3.10, ieri am bifat încă o dată un bilanț perfect al pariurilor pe goluri oferite. Cota câștigătoare a urcat la 3.32, cu predicții din Liga 1 și Championship.

În competiția internă am mizat pe 1-2 goluri înscrise de Craiova, acasă, contra formației UTA, meci câștigat de olteni cu scorul de 2-0. Pariurile din liga secundă engleză au fost pe 1-2 reușite ale lui Brenford, la Derby, scor 2-2 și peste 1.5 modificări de scor în Middlesbrough – Preston. Meciul de pe ” Riverside Stadium” a revenit gazdelor, învingătoare cu 2-0.

Pariurile pe goluri de miercuri

3 ponturi și în a 3-a zi a săptămânii. Țintim profitul cu variante din Serie A, La Liga și Liga Campionilor.

În cele două întreceri interne mizăm pe restanțele Torino – Sassuolo și Sevilla – Elche. 1-3 goluri marcate de gazde este pronosticul pentru jocul din Italia. Deși are multe puncte cucerite în deplasare, Sassuolo are și de goluri încasate în 13 jocuri pe terenurile adverse, la nivelul trupelor din subsolul clasamentului.

În Sevilla – Elche pariem pe 2-4 modificări de scor. Andaluzii au o revanșa de luat în această restanță din etapa secundă a stagiunii, după înfrângerea, scor 1-2, suferită pe 6 martie, la Elche, în duelul contând pentru returul stagiunii din La Liga.

Pronosticul din Liga Campionilor vizează jocul Chelsea – Atletico Madrid, care începe de la scorul de 1-0 în favoarea londonezilor. Nimic nu este însă jucat în această dublă, ce opune formații de valori perfect egale. Simeone are pe mână un lot mai experimentat și omogen, Chelsea compensând prin inteligența tactică adusă în jocul echipei de antrenorul Tuchel, sub comanda căruia ”albaștrii” sunt neînvinși.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.21

16:00 Torino – Sassuolo, gazdele marchează 1-3 goluri – Cota 1.33
20:00 Sevilla – Elche, 2-4 goluri – Cota 1.50
22:00 Chelsea – Atletico Madrid, oaspeții marchează 1-2 goluri – Cota 1.61

Zilnic, pe site-ul Pariuri1x2.ro, beneficiezi de cele mai tari analize și toate pronosticurile câștigătoare!

 

The post Pariuri pe goluri: Luni și marți, 100% pronosticuri câștigătoare! Selecțiile zilei sunt livrate »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă