Pariuri pe goluri: Luni mizăm pe Serie A, La Liga și Premier League » Cota 1.63 la Chelsea – Everton!

1 lună in urmă 1

Prima selecție de pariuri pe goluri a săptămânii are o cotă totală de 4.63. Pariem pe meciuri din Premier League, La Liga și Serie B. 

Pronosticul din prima ligă de fotbal a Angliei este pe reușitele lui Chelsea, în meciul de acasă cu Everton, un mare derby pentru un finiș în Big 4. Ambele echipe vin după rezultate excelente, însă forma lui Chelsea este cu adevărat deosebită. Victorioși pe terenul lui Liverpool, la mijlocul săptămânii, londonezii au rămas neînvinși în cele 10 meciuri cu Tuchel pe bancă (7 victorii).

În Serie B pronosticăm 1-2 goluri marcate de Chievo, acasă, contra Vicenzei. Veronezii au trecut peste seria de 3 eșecuri consecutive, în etapa anterioară învingând-o, scor 3-0, pe Porderone, adversar de calibrul celui de astăzi. Încă un succes ar aduce echipa la doar două lungimi de locul 2 al clasamentului, însă cele 3 puncte nu vor fi simplu de obținut. Fără înfrângere în ultimele 4 runde, partide în care a marcat de 8 ori, Vicenza are șanse din ce în cea mai bune de a activa și în sezonul viitor în liga secundă a Italiei.

Pronosticul din La Liga solicită una, două modificări ale scorului în actul secund al meciului Betis – Alaves. 28 de goluri s-au înscris în reprizele secunde ale celor 25 confruntări disputate de ”alb-verzi” în acest campionat. Penultima clasată în La Liga, Alaves este pe locul 16 în clasamentul primelor reprize. După pauză, probleme: 23 de goluri primite și doar 9 marcate.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 4.63.

20:00 Chelsea – Everton, gazdele marchează 1-2 goluri – Cota 1.63
20:00 Chievo – Vicenza, gazdele marchează 1-2 goluri – Cota 1.58
22:00 Betis – Alaves, 1-2 goluri în repriza a 2-a – Cota 1.58

Cele mai tari analize ale weekend-ului și toate pronosticurile câștigătoare, exclusiv pe Pariuri1x2.ro.

The post Pariuri pe goluri: Luni mizăm pe Serie A, La Liga și Premier League » Cota 1.63 la Chelsea – Everton! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă