Pariuri pe goluri: Luni am obținut profit în cota 3.10! Vezi care sunt pronosticurile zilei »»

1 lună in urmă 4

Debut în forță de săptămână, cu o cotă de de 3.10 câștigătoare! Aceasta a fost compusă din pronosticul pe goluri marcate de ambele formații în FC Botoșani – Sepsi, meci câștigat cu 2-1 de echipa lui Leo Grozavu, ca și calificată în play-off după succesul din Moldova. În Barcelona – Huesca, scor 4-1 in favoarea catalanilor, pronosticul a fost pe interval 3-6 goluri

Pariurile pe goluri de marți

Astăzi mizăm pe meciuri din Liga 1 și Championship. Campionatul intern ne propune întâlnirea Universitatea Craiova – UTA, prima din etapa cu numărul 28. Mizăm pe 1-2 reușite ale oltenilor, învingători cu scorul de 1-0 în fiecare din precedentele 3 meciuri jucate acasă. UTA este una dintre forțele campionatului pe terenurile adverse, însă moralul arădenilor nu poate fi la cote foarte înalte, după seria de 6 etape în care și-au trecut în cont un singur succes.

În Championship pariem pe 1-2 goluri marcate de Brentford, a patra clasată, în fief-ul lui Derby. Locul 19 al ierarhiei, trupa gazdă vine după 5 meciuri fără victorie, partide în care a marcat un singur gol.

Pariem și pe două sau mai multe modificări de scor în Middlesbrough – Preston. 23 din partidele disputate de oaspeți în acest campionat și 12 din cele 18 jucate ”afară” au consemnat peste 1.5 goluri pe tabelă. Încă angrenată în lupta pentru o clasare pe loc de play-off, Boro a bifat 24 de rezultate ”2+” în 36 de runde.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.32.

19:00 Craiova – UTA, gazdele marchează 1-2 goluri – Cota 1.53
21:00 Derby County – Brentford, oaspeții marchează 1-2 goluri – Cota 1.53
21:00 Middlesbough – Preston, peste 1.5 goluri – Cota 1.42

Zilnic, pe site-ul Pariuri1x2.ro, beneficiezi de cele mai tari analize și toate pronosticurile câștigătoare!

The post Pariuri pe goluri: Luni am obținut profit în cota 3.10! Vezi care sunt pronosticurile zilei »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă