Pariuri pe goluri: Ligile inferioare livrează profitul zilei »» 3 selecții!

1 lună in urmă 1

Ne pregătim de profit din primele ore ale weekend-ului. Facem pariurile pe goluri de vineri, cu selecții din ligile inferioare ale Angliei, Olandei și Spaniei.

În Eerste Divisie, se înfruntă Helmond, echipă care încă mai are șanse teoretice de a prinde o clasare pe loc de play-off și NEC Nijmegen, trupă angrenată în lupta pentru promovarea directă. Golaverajele consistente ale advresarelor de pe ”SolarUnie Stadion” precum și remiza la 2 din partida directă contând pentru turul sezonului, reprezintă argumentele pronosticului pe goluri marcate de ambele echipe.

În Championship, Cardiff vrea să bifeze, la Huddersfield, a 11-a rundă consecutivă fără eșec. Pariul este pe 1-3 goluri marcate de galezi, variantă câștigătoare în 8 din jocurile amintite. Huddersfield vine de pe locul 19, cu 37 de puncte și 51 de goluri încasate, statistică în care mai prost poziționată este doar Wycombe, ultima clasată.

Mizăm și pe evoluția echipei Espanyol, pe teren propriu, contra Real-ului din Oviedo. Locul 2 în liga secundă spaniolă, catalanii au reușit un parcurs excelent pe RCDE Stadium: 13 meciuri, 10 victorii și o remiză, golaveraj 22 – 7. Pariul este pe 1-2 goluri marcate de Espanyol.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.27.

19:45 Helmond – Nijmegen, ambele marchează – Cota 1.56
21:45 Huddersfield – Cardiff, oaspeții marchează 1-3 goluri – Cota 1.33
22:00 Espanyol – Oviedo, gazdele marchează 1-2 goluri – Cota 1.58

Cele mai tari analize ale weekend-ului și toate pronosticurile câștigătoare, exclusivpe Pariuri1x2.ro.

The post Pariuri pe goluri: Ligile inferioare livrează profitul zilei »» 3 selecții! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă