Pariuri pe goluri: Jucăm din nou la profit » Luni, selecții din La Liga, Bundesliga si Premier League!

1 lună in urmă 8

Cele mai atractive meciuri programate ieri în Premier League ne-au livrat încă o zi de câștiguri cu pariurile pe goluri.
Am mizat, pentru o cotă finală de 2.74, pe varianta ”ambele marchează” în West Ham  – Leicester, meci câștigat cu 3-2 de ”ciocănari” și pe 1-2 reușite semnate de gazde, în Tottenham – Manchester United. ”Diavolii” au luat toate cele 3 puncte, dar și Spurs a marcat: scor 3-1.

Pariurile pe goluri de luni

Săptămâna începe tare, oferta de astăzi cuprinzând meciuri din competițiile majore ale Europei: Premier League, La Liga și Bundesliga.

În eșalonul de elită al Germaniei se joacă Hoffenheim – Leverkusen, duel în care Bayer luptă să recupereze cât mai poate în bătălia pentru o clasare pe loc Liga Campionilor. Hoffe în schimb este amenințată cu retrogradarea, locul de baraj fiind la doar 4 puncte distanță.

Se înfruntă două echipe spectaculoase, care au propus constant și meciuri directe cu multe modificări ale tabelei. Drept exemplu, 4 din ultimele 6 s-au încheiat cu același scor de 4-1. De două ori, inclusiv în turul acestui campionat, rezultatul a fost trecut în contul ”aspirinelor”.

În La Liga pariem pe 1-2 goluri marcate de Celta Vigo, în jocul de pe teren propriu cu Sevilla.  Adversar dificil, fără îndoială, pentru elevii lui Eduardo Coudet, dar și o statistică ce spune că trupa din Vigo a înscris în 10 din cele 14 meciuri disputate acasă în acest sezon de La Liga. Ultima oară a făcut în eșecul Real Madrid, scor 1-3 în etapa a 28-a.

Avem și un pariu din Premier League. Mizăm pe 2-5 goluri înscrise în West Brom – Southamtpon, duel pe care gazdele trebuie să-l abordeze doar la victorie. Învingătoare la Chelsea etapa trecută, WBA a mai redus din ecartul față de Newcastle, prima echipă peste linia retrogradării. Acesta s-a majorat însă la 11 puncte, după succesul repurtat în weekend de ”coțofene”, în fief-ul lui Burnley.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.64.

22:00 West Brom – Southampton, 2-5 goluri – Cota 1.39
21:30 Hoffenheim – Bayer Leverkusen, 3-6 goluri- Cota 1.62
22:00 Celta Vigo – Sevilla, gazdele marchează 1-2 goluri – Cota 1.62

Descoperă zilnic pe Pariuri1x2.ro cele mai bune analize, cote, bilete și pronosticuri!

The post Pariuri pe goluri: Jucăm din nou la profit » Luni, selecții din La Liga, Bundesliga si Premier League! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă