Pariuri pe goluri: Investim pe România – Liechtenstein și Brazilia – Argentina! Cota zilei este 3.52 »

1 lună in urmă 57

Facem pariuri pe goluri ale zilei, cu selecții din preliminariile pentru Mondialul de anul viitor. Ca și ieri, mizăm pe trei pronosticuri, pentru o cotă finală de 3.52.

În prima plan,  meciul ”tricolorilor” cu Liechtenstein. Oaspeții vin de pe ultimul loc al grupei de calificare, cu 0 puncte și golaveraj 1-14 după 4 partide. În ceea ce ne privește, situația din ierarhie, dar și moralul jucătorilor, s-au îmbunătățit considerabil după succesul cu 2-0 din Islanda. Considerăm că România se va impune și acest meci, un succes care se poate contura încă din prima repriză. 1-2 goluri marcate de Man & co. până la pauză au cota 1.65.

Pariem și pe blockbuster-ul Brazilia – Argentina din preliminariile sud-americane, cu un pronostic ce solicită gol marcat de naționala Albiceleste. Situația este însă una specială pentru gazde, care din cauza regulilor impuse de siguranța sanitară, nu pot conta pe niciun jucător din Premier League. Pe lunga listă a jucătorilor pe care antrenorul Tite nu-i are la dispoziție diseară, s-a înscris și Marquinhos, suspendat după cartonașul galben încasat în meciul cu Chile.

De partea cealaltă, Scaloni a primit vești bune. Romero și Leandro Paredes sunt apți de joc, la fel ca și Lionel Messi. Accidentarea suferită de jucător în succesul, scor 3-1, din Venezuela nu a fost foarte gravă, starul de la PSG fiind pregătit să ofere o prestație de top la Recife, chiar în fief-ul marii rivale continentale.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile pe goluri oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.52.

21:45 SPANIA – GEORGIA, GOL ÎN AMBELE REPRIZE – COTA 1.45
21:45 ROMÂNIA – LIECHTENSTEIN, GAZDELE MARCHEAZĂ 1-2 GOLURI ÎN PRIMA REPRIZĂ – COTA 1.65
22:00 BRAZILIA – ARGENTINA, OASPEȚII MARCHEAZĂ  – COTA 1.47
Ai câștiguri zilnice garantate cu pronosticurile și biletele propuse pe site-ul Pariuri1x2.ro. Intră acum!

 

The post Pariuri pe goluri: Investim pe România – Liechtenstein și Brazilia – Argentina! Cota zilei este 3.52 » appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă