Pariuri pe goluri: Investim din profit! Pronosticuri pe Real și Ateletico Madrid în selecția de sâmbătă »

1 lună in urmă 1

Am deschis perfect weekendul, cu o cotă de 3.62 câștigătoare. Aceasta a fost livrată vineri, prin intermediul a trei pronosticuri pe goluri. Am mizat pe 2-4 reușite ale gazdelor, în Atalanta – Spezia, meci câștigat cu scorul de 3-1 de echipa lui Gasperini. La remiza, scor 1-1, dintre Newcastle și Aston Villa, pontul recomandat a fost pe 1-2 goluri marcate de oaspeți. În Roda – Jong  Ajax pariul  solicita 3-6 modificări ale tabelei. Scorul final al disputei din Eerste Divisie a fost 2-2.

Pariuri pe goluri: De 3X miza cu recomandările zilei

Astăzi pariem pe super trupele din capitala Spaniei. Real joacă acasă împotriva lui Elche, echipă care abia a reușită să salte peste linia retrogradării, după victoria repurtată etapa trecută, contra Sevillei. Real vine după 7 meciuri fără eșec, în jocul de astăzi având șansa unui succes de moral, extrem de util înaintea returului cu Atalanta din optimile U.C.L. Pariem pe 2-4 goluri marcate de Benzema & co.

În Getafe – Atletico Madrid pontul este tot pe reușitele favoritei. 1-2 goluri înscrise de formația lui Simeone au cota 1.55. Varianta a fost câștigătoare în 8 din 12 deplasări ale madrilenilor din acest sezon și în fiecare din precedentele 7 confruntări cu adversara de azi. O statistică incredibilă ne spune că Getafe este fără gol marcat în ultimele 18 meciuri oficiale cu Atletico, 16 dintre acestea pierdute!

Avem un pronostic și din liga secundă a Scoției. Selecția este pe două sau mai multe goluri înscrise în Dundee FC – Arbroath, meci în care gazdele forțează o victorie echivalentă cu repoziționarea pe loc de play-off pentru promovare. Arbroath are nevoie de puncte pentru a urca pe loc neretrogradabil. Totuși, dacă se impun azi, oaspeții ajung la egalitate de puncte cu…Dundee FC.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.00.

17:00 Dundee – Arbroath, peste 1.5 goluri – Cota 1.31
17:15 Real Madrid – Elche, gazdele marchează 2-4 goluri – Cota 1.52
22:00 Getafe – Atletico Madrid, oaspeții marchează 1-2 goluri – Cota 1.55

Cele mai tari analize ale weekend-ului și toate pronosticurile câștigătoare, exclusiv pe Pariuri1x2.ro.

The post Pariuri pe goluri: Investim din profit! Pronosticuri pe Real și Ateletico Madrid în selecția de sâmbătă » appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă