Pariuri pe goluri: Închidem săptămâna cu 3 pronosticuri » Cota 1.58 la Roma – Milan!

1 lună in urmă 13

Facem pariurile pe goluri în ultima zi a săptămânii. Mizăm pe trei selecții, pentru o cotă finală de 3.07. Cap de afiș, întâlnirea de pe ”Olimpico” dintre Roma și AC Milan, meci în care anticipăm goluri ale ambelor formații. 

Este un derby pentru un loc de Liga Campionilor, programat încă devreme în sezon, într-un moment în care cele două încă își pot asuma anumite riscuri. De asemenea, avem față în față trupe cu prestații ofensive excelente. Milanezii au 23 de goluri marcate în 10 runde, capitol la care doar Inter (26) stă mai bine în campionat.

Roma a adunat 18 reușite, 8 în 5 meciuri fără eșec pe teren propriu. De altfel, înaintea partidei de diseară,  trupa capitolină are o serie impresionantă de 13 meciuri disputate pe ”Olimpico” în care nu a fost învinsă. Ultima echipă care a câștigat la Roma acasă, într-un meci oficial, este Napoli, în Serie A, pe 21 martie anul acesta.

Avem și un pronostic din Bundesliga, selectat pentru jocul Augsburg – Stuttgart. Ambele marchează sau peste 2.5 goluri, variantă inclusă și pe varianta de bilet a weekend-ului.

În Cercle Brugge – Antwerp mizăm simplu, pe gol marcat de oaspeți. Dacă Cercle este penultima în prima ligă belgiană, cu 9 puncte și 19 goluri primite în 12 runde, Antwerp trage și în acest sezon la play-off. Locul 4 pentru oaspeți și 22 de goluri înscrise, în același număr de etape.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile pe goluri oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.07. 

16:30 Augsburg – Stuttgart, ambele marchează sau peste 2.5 goluri – Cota 1.52
17:00 Cercle Brugge – Antwerp, oaspeții marchează – Cota 1.28
21:45 AS Roma – AC Milan, ambele marchează – Cota 1.58

Facem zilnic împreună pronosticurile și biletele câștigătoare! Accesează acum Pariuri1x2.ro!

The post Pariuri pe goluri: Închidem săptămâna cu 3 pronosticuri » Cota 1.58 la Roma – Milan! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă