Pariuri pe goluri: Ieri ne-am triplat miza! Ai pronosticurile zilei » Cota urcă la 3.82!

5 zile in urmă 16

Intrăm pe plus în weekend! Toate pariurile pe goluri propuse ieri, selecții din primele ligi ale Belgiei, Franței și Angliei, au fost câștigătoare, pentru o cotă finală de exact 3.00!

Facem pariuri pe goluri de sâmbătă și creștem cota la 3.82! Mizăm pe spectacol între Koln și Bayern Munchen, duel în care anticipăm modificări ale scorului în ambele reprize. Un pronostic asemănător este inclus și pe varianta de bilet a weekend-ului.

Pentru Aston Villa – Manchester United pariul este pe interval 2-4 goluri. Cele două se reîntâlnesc la doar 5 zile după meciul din FA Cup, câștigat de United, scor 1-0, pe ”Old Trafford”. Altele vor fi datele jocului de azi, în care Aston Villa caută un rezultat pozitiv, după eșecurile consecutive din campionat cu Brentford și Chelsea. Și ”diavolii” au pierdut în ultima rundă, 0-1 acasă cu Wolves. În turul stagiunii, victoria a fost de partea gazdelor de astăzi, câștigătoare cu 1-0.

Tot în Anglia, dar în League Two, mizăm pe goluri ale ambelor formații în Stevenage – Sutton. Oaspeții, locul 4, au prima șansă la victorie pe terenul celei de-a 21-a clasate, însă trebuie să ținem cont și de un alt detaliu. Cu 17 puncte acumulate în 12 meciuri (golaveraj 13-14) Stevenage este a 13-a cea mai bună trupa a diviziei, în jocurile de acasă!

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile pe goluri oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.82.

16:30 Koln – Bayern Munchen, gol în ambele reprize – Cota 1.32
17:00 Stevenage – Sutton, ambele marchează – Cota 1.87
19:30 Aston Villa – Manchester United, 2-4 goluri – Cota 1.55  

Ai câștiguri zilnice garantate cu pronosticurile și biletele propuse pe site-ul Pariuri1x2.ro. Intră acum!

 

 

The post Pariuri pe goluri: Ieri ne-am triplat miza! Ai pronosticurile zilei » Cota urcă la 3.82! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă