Pariuri pe goluri: Franța, Danemarca, Rusia, favoritele zilei în campania pentru CM 2022 » Cota 3.33!

1 lună in urmă 16

Ieri am fost la un singur gol distanță de încă un bilanț perfect al pariurilor propuse. Am anticipat corect, pentru o cotă de 2.05, cele 2-3 golrui marcate în Huesca – Oviedo, scor 1-2. În Sundsvall – Orgryte însă, meci la care investisem pe interval de 2-4 goluri, tabela s-a oprit la scorul de 0-1, stabilit încă din finalul primei reprize. 

Pariuri pe goluri: Top 3 selecții din preliminarii!

Astăzi revenim la duelurile din preliminarii și mizăm pe trei partide cu favorite certe. Puse pe același bilet, pronosticurile oferite propun o cotă totală de 3.33.

După două remize consecutive, cele cu Bosnia și Ucraina, Franța nu-și permite încă un pas greșit, pe teren propriu, contra Finlandei, în acest moment principala contra favorită la ocuparea primei poziții. Pariem pe revirimentul ”cocoșilor”. 2-4 reușite ale gazdelor în meci au cota 1.53.

Danemarca este pregătită să contabilizeze la Copenhaga, contra Israelului, succesul sinonim într-o mare măsură cu câștigarea grupei de calificare. În primele 5 partide, danezii au acumulat punctaj maxim, cu un golaveraj de 17- 0!

Mizăm și pe desfășurarea partidei Rusia – Malta, însă doar până la pauză: 1-2 goluri marcate în prima repriză, cota 1.65. Rușii au plecat bine în mandatul lui Karpin, remiza din dificilul duel cu Croația, fiind urmată de succesul cu 2-0 (1-0) din Cipru. În primul joc direct al campaniei, pe 24 martie anul acesta, rușii au câștigat cu 3-1, după 2-0 la finele primei reprize.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile pe goluri oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.33.

21:45 FRANȚA – FINLANDA, GAZDELE MARCHEAZĂ 2-4 GOLURI – COTA 1.53
21:45 DANEMARCA – ISRAEL, GAZDELE MARCHEAZĂ 1-3 GOLURI – COTA 1.32
21:45 RUSIA – MALTA, 1-2 GOLURI ÎN REPRIZA PRIMA REPRIZĂ – COTA 1.65

Ai câștiguri zilnice garantate cu pronosticurile și biletele propuse pe site-ul Pariuri1x2.ro. Intră acum!

 

 

The post Pariuri pe goluri: Franța, Danemarca, Rusia, favoritele zilei în campania pentru CM 2022 » Cota 3.33! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă