Pariuri pe goluri: Fotbal din preliminariile CM 2022 & League One » Top 3 selecții!

1 lună in urmă 19

Facem pariurile pe goluri ale zilei! Investim pe meciurile din campania de calificare la Mondialul din Qatar care se dispută în Israel și Olanda, alături de o confruntare programată în etapa a 6-a din League One, al treilea eșalon fotbalistic englez. Cota finală a selecției este 3.07.

La Haifa, Austria este cotată cu prima șansă la victorie contra gazdelor israeliene. Cotele variantelor 1 și 2 devin, însă, din ce în ce mai echilibrate, aceasta în condițiile în Austria se confruntă cu destule probleme importante de lot. În formă, după cele 3 jocuri consecutive în care au acumulat 7 puncte, suficiente pentru a urca pe locul secund al grupei, naționala Israelului vrea sa profite la maximum de momentul mai slab al adversarei. Pronosticul nostru este pe 2-4 modificări ale scorului.

În Olanda – Muntenegru pariem pe interval de 2-5 goluri. Același pronostic este argumentat și inclus pe varianta de bilet a finalului de săptămână.

Wimbledon – Oxford United este meciul din League One care ne-a atras atenția. Mizăm pe ”ambele marcheză”. Gazdele au marcat în toate meciurile stagiunii, cu excepția duelului cu Sunderland, liderul la zi al ierarhiei. Oxford vine după 5 deplasări consecutive de campionat în care a înscris, dar a și primit gol.

Este deja a treia confruntare directe din anul 2021. Pe 2 februarie, în EFL Trophy, Oxford s-a impus pe teren propriu cu scorul de 3-1. Două luni mai târziu, în returul stagiunii de League One, Wimbledon și-a luat revanșa, câștigând cu 2-1 jocul de pe ”Plough Lane”.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile pe goluri oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.07.

17:00 WIMBLEDON – OXFORD UTD, AMBELE MARCHEAZĂ – COTA 1.64
21:45 ISRAEL – AUSTRIA, 2-5 GOLURI ÎN MECI – COTA 1.42
21:45 OLANDA – MUNTENEGRU, 2-5 GOLURI ÎN MECI – COTA 1.32
Ai câștiguri zilnice garantate cu pronosticurile și biletele propuse pe site-ul Pariuri1x2.ro. Intră acum!

The post Pariuri pe goluri: Fotbal din preliminariile CM 2022 & League One » Top 3 selecții! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă