Pariuri pe goluri: Focus pe Liga Campionilor » Selecții pentru cota 2.84!

2 luni in urmă 13

Cele trei selecții pe goluri recomandate astăzi vin din Liga Campionilor, competiție care ne propune ultimele meciuri din faza grupelor E – H. 

Două dintre cele mai așteptate confruntări sunt programate în grupa H, acolo unde Manchester United, PSG și Leipzig, în această ordine, sunt la egalitate de puncte (9), înaintea rundei cu numărul 6. Pariem pe goluri ale ambelor formații în Leipzig – Man. United și pe interval 3-6 modificări ale scorului în PSG – Istanbul Basaksehir. Mai multe informații despre jocurile grupei găsiți aici.

Interesantă se anunță și partida de la Kiev, dintre Dinamo și Ferencvaros. Formația lui Mircea Lucescu atacă primăvara europeană, țintă pe care și-o atinge printr-un succes sau o remiză fără multe goluri. În tur a fost 2-2, după ce Dinamo a condus cu 2-0 la pauză. Pariem pe un nou duel în care trupa ucrainiană va marca 1-3 goluri.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 2.84.

22:00 Leipzig – Manchester United, ambele marchează – Cota 1.50
22:00 PSG – Basaksehir, 3-6 goluri în meci – Cota 1.45
22:00 Dinamo  Kiev – Ferencvaros, gazdele marchează 1-3 goluri – Cota 1.31

Cauți mai multe selecții de profit? Accesează zilnic Pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România.

The post Pariuri pe goluri: Focus pe Liga Campionilor » Selecții pentru cota 2.84! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă