Pariuri pe goluri: Extragem profitul din Europa & Conference League! Vezi recomandările »

1 lună in urmă 17

Este joi, deci avem ofertă consistentă pe fotbal din Europa League și Conference League. Mizăm pe golurile marcate în trei dintre meciurile programate, pentru o cotație totală de 3.32.

Rangers are de apărat la Alashkert succesul destul de șubred, scor 0-1, obținut în jocul de acasă. Scoțienii au o cotă de sub 1.50 la victorie, mult prea scăzută în raport cu cele întâmplate în manșa tur, dar și cu evoluțiile constant bune ale formației armene, în partidele disputate acasă. Pronosticul nostru solicită maximum două reușite ale formației lui Ianis Hagi, pe Stadionul Republican din Erevan.

Tot în Conference League pariem pe 2-4 goluri consemnate în Rosenborg – Rennes. Confruntarea tur din Franța a revenit gazdelor, învingătoare cu 2-0.
În Europa League investim pe meciul unei alte trupe la care activează un internațional român. Cu Nicolae Stanciu pregătit să joace din primul minut, după ce a fost odihnit în meciul de campionat din weekend, Slavia Praga forțează calificarea în returul cu Legia. Am avut 4 goluri acum o săptămână, câte două de echipă, iar noi considerăm că trupa cehă va marca o dată sau de două ori și pe arena ”Wojska Polskiego”. Pariul are cota 1.55.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile pe goluri oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.32.

18:00 ALASHKERT – RANGERS, OASPEȚII MARCHEAZĂ 0-2 GOLURI – COTA 1.42
20:00 ROSENBORG – RENNES, 2-4 GOLURI ÎN MECI – COTA 1.51
22:00 LEGIA VARȘOVIA – SLAVIA PRAGA, OASPEȚII MARCHEAZĂ 1-2 GOLURI – COTA 1.55

Ai câștiguri zilnice garantate cu pronosticurile și biletele propuse pe site-ul Pariuri1x2.ro. Intră acum!

The post Pariuri pe goluri: Extragem profitul din Europa & Conference League! Vezi recomandările » appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă