Pariuri pe goluri: De 4.4 ori miza cu selecția zilei!

1 lună in urmă 2

Dacă ieri am ”mixat” destul de bine sporturile, bifând pariuri câștigătoare din hochei și fotbal, astăzi investim doar pe cel din urmă sport. Cuprinzând noi partide de la Euro U21 și din preliminariile pentru Mondiale, dar și o serie de meciuri interesante din ligile inferioare engleze, oferta devine din nou foarte atractivă.

Cea mai mare cotă propusă azi vizează chiar o partida din eșalonul 4 al Angliei. În etapa a 38-a se înfruntă Carlisle, doar locul 12 al clasamentului, însă a 3-a clasată în ierarhia prestațiilor de acasă și Cambridge United, trupă care, cu un succes în această deplasare, devine liderul diviziei. Pariem pe un meci echilibrat, dar cu goluri înscrise de ambele formații.


Biletul weekend-ului: Selecții pe naționale mari și mici » Cota de jucat este 5.41!


La Euro U21, Cehia pornește favorită la victorie în contra Sloveniei, una dintre gazdele turneului. Pontul este pe 1-2 goluri marcate de cehi, variantă argumentată de prestația bună a elevilor lui Krejci din remiza cu Italia, scor 1-1, înregistrată la debutul în competiției . De partea cealaltă, în primul meci al turneului, slovenii au rezistat doar o repriză contra Spaniei. Ibericii s-au dezlănțuit în partea a doua, câștigând cu 3-0.

Ultimul pronostic este pe golurile marcate în partida total dezechilibrată dintre Olanda și Letonia. Pariem pe 3-6 modificări de scor, într-un meci în care batavii vor să-și refacă moralul după eșecul din prima rundă,  scor 2-4 în Turcia. Cele două s-au înfruntat ultima dată în preliminariile pentru Euro 2016, o dublă în care batavii au obținut golaveraj 8-0.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 4.41. 

17:00 Carlisle – Cambridge Utd, ambele marchează, cota 1.90
19:00 Slovenia U21 – Cehia U21, oaspeții marchează 1-2 goluri – Cota 1.58
19:00 Olanda – Letonia, 3-6 goluri în meci – Cota 1.47

Pentru cele mai bune analize și pronosticuri sportive, accesează zilnic Pariuri1x2.ro, cel mai bun site de profil din România!

The post Pariuri pe goluri: De 4.4 ori miza cu selecția zilei! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă