Pariuri pe goluri: De 3X miza cu selecțiile de marți! Azi, top 3 ponturi: Investim pe meciurile de la Marseille, Madrid și Manchester »

2 luni in urmă 6

Bilanț perfect! Toate cele propuneri pe goluri de ieri au fost câștigătoare, variante care puse pe același bilet ar fi livrat o cotație totală de 3.12!

Am mizat pe cele două confruntări din Liga Campionilor, cu pariul 2-5 goluri în meciul de la Torino, câștigat cu 2-1 de Juventus în timp regulamentar și pe varianta ambele marchează în Dortmund – Sevilla, scor 2-2.

Încă un pariu câștigător a venit din Championship, acolo unde am pariat pe 1-2 modificări de scor reușite de oaspeți, în Blackburn – Swansea. Meciul s-a încheiat nedecis, scor 1-1.

Pronosticurile zilei: Cota 3.07

Și astăzi avem pregătite trei variante de pariere pe goluri. Investim pe restanța Marseille – Rennes din Ligue 1, meci între două formații aflate în perioade slabe de formă. Suprinde mai ales căderea trupei bretone, fără victorie (6 eșecuri) în ultimele 8 partide oficiale. Mizăm pe o evoluție a grupării din Marseille, care se va materializa și pe tabelă prin marcarea a 1-3 goluri.

În Atletico Madrid – Athletic BIlbao pronosticul este pe 2-4 modificări de scor în meci. Formația lui Simeone forțează, în acest joc restanță din etapa 18, succesul prin care-și poate majora avansul din fruntea clasamentului, diminuat după cele 4 etape în care a câștigat doar 5 puncte. Finalistă de Cupa Spaniei, Bilbao nu are mare lucru de apărat în clasament, atacarea locurilor din top 6 putând fi realizată doar printr-o serie consistentă de rezultate pozitive.

Ultimul pont vizează disputa de Premier League dintre Manchester City și Southampton. Pontul, interval 2-5 goluri, este argumentat aici, în analiza detaliată a partidei de pe ”Etihad”.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.07.

20:00 Marseille – Rennes, gazdele marchează 1-3 goluri – Cota 1.45
20:00 Atletico Madrid – Athletic Bilbao, 2-4 goluri în meci – Cota 1.63
20:00 Manchester City – Southampton, 2-5 goluri în meci – Cota 1.30

Cele mai tari analize ale weekend-ului și toate pronosticurile câștigătoare, exclusiv pe Pariuri1x2.ro.

The post Pariuri pe goluri: De 3X miza cu selecțiile de marți! Azi, top 3 ponturi: Investim pe meciurile de la Marseille, Madrid și Manchester » appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă