Pariuri pe goluri: De 3 ori miza cu varianta propusă! Vezi pronosticurile selectate »

1 lună in urmă 1

Restanța Barcelona – Elche din La Liga, Bournemouth – Cardiff City, un duel cu miză în bătălia pentru play-off-ul Championship și confruntarea tur Monchengladbach – Manchester City din optimile Ligii Campionilor sunt cele 3 partide la care pariem azi pe goluri.

În partida de pe Camp Nou anticipăm o evoluție a Barcelonei în nota proprie. Deși aproape eliminată din Liga Campionilor, trupa lui Koeman nu a mai pierdut un meci din La Liga de la începutul lunii decembrie. Mizăm pe goluri marcate de catalani în ambele reprize ale disputei cu antipenultima clasată, partidă analizată pe larg aici.

Varianta logică la meciul de Liga Campionilor programat pe Puskás Aréna (Budapesta) este de asemenea pe modifică de scor în ambele reprize, reușite însă de oricare din combatante. Și confruntarea Gladbach – City, una dintre cele mai interesante ale fazei, a fost prefațată aparte. Vezi aici toate informațiile!

În Bournemouth – Cardiff City mizăm pe 1-2 goluri ale gazdelor. Echipa pregătită de Jonathan Woodgate ocupă locul 4 în clasamentul partidelor jucate acasă, cu 30 de puncte și 26 de goluri înscrise, în 15 runde. Bournemouth a marcat și în turul cu Cardiff, meci încheiat nedecis, scor 1-1.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.16.

20:00 Barcelona – Elche, gazdele marchează în ambele reprize – Cota 1.45
21:45 Bournemouth – Cardiff City, gazdele marchează 1-2 goluri – Cota 1.55
22:00 Monchengladbach – Manchester City, gol în ambele reprize – Cota 1.41

Cele mai tari informații, analize și pronosticuri, zilnic, exclusiv pe Pariuri1x2.ro. 

The post Pariuri pe goluri: De 3 ori miza cu varianta propusă! Vezi pronosticurile selectate » appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă