Pariuri pe goluri: Cota urcă la 3.47 cu Juventus – Napoli, Inter – Sassuolo și Porto – Chelsea!

1 lună in urmă 19

Meciuri tari azi în Liga Campionilor, dar și în campionatele interne. Se evidențiază cele două restanțe din Serie A, partide cu implicații majore în bătălia la vârf.

Mizăm pe cel puțin 3 modificări de scor în Inter – Sassuolo, partidă în care Lukaku & co. luptă să obțină victoria ce-i poate distanța la 11 puncte în fruntea ierarhiei. Trupa lui Conte are 11 succese în 13 partide acasă, jocuri în care s-au consemnat exact 50 de goluri, 34 aparținându-i liderului.  Și replica lui Sassuolo poate fi consistentă, trupa lui de Zerbi având 9 rezultate pozitive în 14 deplasări (6 victorii), cu 24 de goluri înscrise și tot atâtea primite.

Juventus – Napoli este un derby pentru  accederea în viitorul sezon de Liga Campionilor. Cele două împart, cu 56 de puncte, locurile 4-5 din Serie A, câștigătoarea, dacă va fi una, urmând a urca pe locul 3, la o lungime de Milan, a doua clasată. Juve are prima șansă în meci, dar Napoli este mai în formă: 5 victorii și o remiză în ultimele 6 runde. Pariem pe un meci cu 2-4 goluri marcate.

În meciul de UCL dintre Porto și Chelsea, mizăm pe 1-2 reușite ale londonezilor. Formația lui Tuchel nu va fi oaspete a partidei, dubla din sferturile competiției continentale urmând a se juca pe teren neutru, la Sevilla. Analiza detaliată a confruntării de pe arena ”Ramon Sanchez Pizjuan” o găsiți aici.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.37.

19:45 Juventus – Napoli, 2-4 goluri în meci – Cota 1.45
19:45 Inter – Sassuolo, peste 2.5 goluri – Cota 1.50
22:00 Porto – Chelsea, oaspeții marchează 1-2 goluri – Cota 1.55

Super cotele, biletele și pronosticurile de azi, exclusiv pe Pariuri1x2.ro.

The post Pariuri pe goluri: Cota urcă la 3.47 cu Juventus – Napoli, Inter – Sassuolo și Porto – Chelsea! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă