Pariuri pe goluri: Cota de azi este 3.53! Pariem pe Real Madrid, Sporting Lisabona și Braga »»

1 săptămână in urmă 14

În Manchester City – PSG nu au marcat ambele, ”cetățenii” câștigând cu 2-0 returul semifinalelor UCL, pentru un 4-1 fără mari emoții la general. Ieri am bifat însă alte două pronosticuri câștigătoare pe goluri, cu selecțiile pe 2-5 goluri marcate în Kiel – Sandhausen (scor 2-0) și 2-4 înscrise în Charlton – Lincoln (scor 3-1). 

Astăzi pariem pe a doua semifinală retur de Liga Campionilor. Chelsea este în ușor avantaj după remiza, scor 1-1, obținută la Madrid. Diseară, Real trebuie să iasă la joc, pentru a anula reușita din tur a londonezilor. Fără a oferi un pariu pe echipa calificată, considerăm că trupa lui Zidane are forța necesară pentru a înscrie pe ”Stamford Brige”. 1-3 goluri ale Real-ului primesc o cotă de 1.48.

Alte două pronosticuri vin din prima ligă portugheză de fotbal. În Braga – Ferreira mizăm pe interval 2-4 goluri, pentru Rio Ave – Sporting pariul fiind pe 1-2 reușite ale oaspeților. Amenințate cu retrogradarea, gazdele vor apăra un punct de aur în fața liderului. Trupa din Lisabona vizează, însă, exclusiv succesul care să o apropie și mai mult de un nou titlu. Cu 23 de victorii și 7 remize, ”alb-verzii” sunt neînvinși în acest sezon. 54 de goluri marcate, 26 în 15 deplasări din care Sporting a scos 39 de puncte.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.53.

21:00 Braga – Ferreira, 2-4 goluri în meci – Cota 1.52 
22:00 Chelsea – Real Madrid oaspeții marchează 1-3 goluri – Cota 1.48
23:15 Rio Ave – Sporting Lisabona, oaspeții marchează 1-2 goluri – Cota 1.57
Ai câștiguri zilnice garantate cu pronosticurile și biletele propuse pe Pariuri1x2.ro ! Vezi aici recomandările de azi!

The post Pariuri pe goluri: Cota de azi este 3.53! Pariem pe Real Madrid, Sporting Lisabona și Braga »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă