Pariuri pe goluri: Cota 3.33 de luni a fost câștigătoare! Selecțiile de azi livrează cota 3.52 »»

3 săptămâni in urmă 9

Investim din profit, după ce toate cele trei pariuri pe goluri propuse ieri au fost corecte. Am pronosticat 2-5 goluri în Doncaster – Sunderland, scor 0-3 și modificări ale scorului survenite în ambele reprize ale disputei Newcastle – Man. United. S-a terminat 1-1, după ce ”diavolii” au fost conduși cu 1-0 la pauză.

Un ultim pronostic a venit din Belgia: Anderlecht să marcheze de cel puțin două ori la Beerschot. Formația din Bruxelles a făcut spectacol pe terenul ultimei clasate, câștigând cu 7-0 (3-0 la pauză)

Pariuri pe goluri: Azi 100% Anglia!

Toate pariurile pe goluri oferite astăzi vin din fotbalul englez. Evident, insistăm pe disputele din prima ligă.

Mizăm pe 1-2 goluri înscrise până la pauză în Watford – West Ham, meci în care ambele trupe sunt disperate să stopeze seriile de rezultate negative pe care le traversează. Gazdele vin după 4 eșecuri consecutive, în timp ce West Ham are un singur punct cucerit în ultimele 3 etape.
În Southampton – Tottenham luăm în calcul pariul simplu: oaspeții marchează. Forță superioară și moral excelent pentru echipa lui Conte, care abordează disputa după 6 runde consecutive fără eșec.

Încă un pariu vine din National League: minimum 3 goluri marcate în Dag & Red vs Aldershot. Gazdele sunt clasate mai bine și luptă pentru un loc în play-off pentru promovare, însă oaspeții sunt în formă maximă: 5 victorii și două remize în ultimele 7 meciuri oficiale, 6 din acestea în campionat!

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile pe goluri oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.52.

17:00 Watford – West Ham, 1-2 goluri în prima repriză – Cota 1.65
17:00 Southampton – Tottenham, paspeții marchează – Cota 1.22
17:00 Dag & Red – Aldershot, peste 2.5 goluri – Cota 1.75

Ai câștiguri zilnice garantate cu pronosticurile și biletele propuse pe site-ul Pariuri1x2.ro. Intră acum!

The post Pariuri pe goluri: Cota 3.33 de luni a fost câștigătoare! Selecțiile de azi livrează cota 3.52 »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă