Pariuri pe goluri: Cota 3.10 în ultima zi a săptămânii! Vezi selecțiile »»

3 săptămâni in urmă 10

Închidem săptămâna cu o nouă selecție de trei pronosticuri pe goluri. Mizăm pe confruntări din Ligue 1, Primeira Liga și La Liga. 

Primul meci al zilei din Franța le opune pe Bordeaux și Rennes, trupe ce au livrat evoluții extrem de spectaculoase în runda precedentă. La mijlocul săptămânii, elevii lui Petkovic au remizat, scor 3-3, la Montpellier. După o serie de evoluții mai puțin convingătoare, Rennes a învins-o în etapa a 7-a pe Clermont, scor 6-0!

La Bordeaux investim pe minimum două modificări ale tabelei, pariu identic cu cel propus pentru Betis – Getafe. Formați din Andalusia este favorită contra ultimei clasate, iar un succes o poate urca în topul 6 al clasamentului. Getafe are eșecuri pe linie în start de sezon,  dar vine după o prestație solidă. În etapa intermediară, Getafe a pierdut acasă cu Atletico Madrid, însă doar după ce a condus cu 1-0 la pauză. Campioana en-titre a revenit pe tabelă prin dubla lui Suarez din minutele 78 și 90.

Braga pornește favorită a deplasării la Santa Clara, confruntare în care pronosticăm 1-2 goluri înscrise de Sporting. O singură victorie are echipa gazdă în 6 runde, meciuri în care a încasat 14 goluri. Braga vine după 4 etape fără eșec, iar în deplasare a acumulat 7 puncte din 9 posibile (golaveraj 5-2).

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile pe goluri oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă de 3.10.

14:00 Bordeaux – Rennes, peste 1.5 goluri – Cota 1.35
20:00 Santa Clara – Braga, oaspeții 1-2 goluri – Cota 1.62
22:00 Betis – Getafe, peste 1.5 goluri – Cota 1.42

Ai câștiguri zilnice garantate cu pronosticurile și biletele propuse pe site-ul Pariuri1x2.ro. Intră acum!

The post Pariuri pe goluri: Cota 3.10 în ultima zi a săptămânii! Vezi selecțiile »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă