Pariuri pe goluri: Cota 3.06 cu selecții din Cupa Spaniei și Serie A!

3 săptămâni in urmă 12

Trei pronosticuri simple în pachetul de pariuri pe goluri oferit astăzi. Mizăm, la cota 3.06, pe dispute din Serie A și Cupa Spaniei. 

În prima ligă a Italiei pronosticăm cel puțin 3 modificări ale scorului în Sassuolo – Genoa Gazdele au 16 astfel de rezultate în primele 19 runde ale stagiunii, iar în precedentele 5 confruntări directe ”over-ul” de 2.5 a fost de fiecare dată câștigător. În tur, scor 2-2, după 2-1 la pauză în favoarea lui Sassuolo.

În Cupa Spaniei investim pe golurile echipelor favorite: 1-3 marcate de Villarreal, la Gijon și cel puțin două înscrise de Atletico Madrid. Trupa lui Simeone o întâlnește acasă pe Rayo Majadahonda, echipă de liga a 3-a. Succes ar avea un dublu rol pentru trupa lui Simeone. Calificarea contează, dar în aceeași măsură Atletico are în această perioadă nevoie de victorii, pentru a-și reface moralul după seria mai slabă de rezultate din La Liga.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile pe goluri oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.06

17:30 Sassuolo – Genoa, peste 2.5 goluri – Cota 1.68
19:00 Sporting Gijón – Villareal, oaspeții marchează 1-3 goluri – Cota 1.32
22:30 Rayo Majadahonda – Atlético Madrid, oaspeții peste 1.5 goluri – Cota 1.38

Câștiguri zilnice garantate cu pronosticurile și biletele propuse pe site-ul Pariuri1x2.ro. Intră acum!

The post Pariuri pe goluri: Cota 3.06 cu selecții din Cupa Spaniei și Serie A! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă