Pariuri pe goluri: Azi investim pe meciurile de la Botoșani, Birmingham și Stuttgart!

2 săptămâni in urmă 13

Liga 1 și primele eșaloane din Germania și Anglia sunt competițiile din care extragem astăzi pariurile pe goluri pregătite să ne aducă profit. 

În competiția internă începe etapa a doua din play-off-ul intern. Craiova merge la Botoșani, adversar împotriva căruia vrea să câștige al 3-lea meci consecutiv din acest sezon. În precedentele 4 nu a primit gol. Mizăm pe 1-2 reușite ale oltenilor, pe terenul unei formații care se confruntă și cu o serie de absențe importante. Echipele probabile și mai multe detalii pentru disputa de la Botoșani găsiți aici.

În Bundesliga pariem pe un Stuttgart – Wolfsburg spectaculos. Confruntată cu probleme de lot, trupa gazdă nu traversează un moment bun al stagiunii – 3 eșecuri în ultimele 4 etape – dar rămâne greu de învins pe teren propriu. În acest sezon, Stuttgart a pierdut doar 4 din cele 14 meciuri jucate acasă, jocuri în care a acumulat golaveraj 24-20. Wolfsburg vine de pe locul 4 al clasamentului, ”lupii” având șanse foarte bune de a se califica în viitorul sezon de Liga Campionilor. Chiar mai bine, pe poziția a 3-a, stă Wolfsburg în ierarhia deplasărilor, acolo unde a a scos 23 de puncte, din 15 dueluri. 24 de goluri au înscris Weghorst & co. pe terenurile adverse.

Din Premier League extragem pariul pe cel puțin două goluri marcate de Manchester City, la Birmingham, în fief-ul trupei de locul 11,  Aston Villa. ”Cetățenii” forțează o victorie de moral, după două confruntări interne ratate: 1-2 cu Leeds și 0-1 cu Chelsea, în semifinalele FA Cup. În tur a fost 2-0 pentru City, al 6-lea meci direct consecutiv în care trupa din Manchester s-a impus și a marcat minimum două goluri.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.07.

19:00 FC Botoșani – Univ. Craiova, oaspeții marchează 1-2 goluri – Cota 1.56
21:45 Stuttgart – Wolfsburg, ambele marchează sau peste 2.5 goluri – Cota 1.40
22:15 Aston Villa – Manchester City, oaspeții peste 1.5 goluri – Cota 1.41

Descoperă zilnic pe Pariuri1x2.ro cele mai bune analize, cote, bilete și pronosticuri!

The post Pariuri pe goluri: Azi investim pe meciurile de la Botoșani, Birmingham și Stuttgart! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă