Pariuri pe goluri: Azi facem profit cu România – Islanda! Pronostic în cota 1.65 pe ”tricolori” »

2 săptămâni in urmă 15

Emoții la cote maxime! Astăzi, de la ora 21:45, România joacă primul din cele două meciuri decisive pentru calificarea la barajul Cupei Mondiale din 2022. Întâlnim Islanda, națională de care am dispus cu 2-0 în jocul direct de la Reykjavik.

Ascendentul moral este, prin prisma succesului din septembrie, de partea naționalei lui Rădoi. Victoria respectivă a venit și ca o revanșă pentru Stanciu & co., după eșecul suferit anul trecut, în confruntarea directă din barajul pentru Campionatul European.

Nu este, însă, singurul argument al ”tricolorilor”, care vor da și de această dată piept cu o echipă confruntată cu multe absențe. Din diferite motive, nu vor evolua la București Sigurdsson, Gudmundsson, Palsson, Gunnarsson, Finnbogason, Sigthorsson, Arnason sau Halldorsson, piese grele în angrenajul reprezentativei pregătite de Arnar Vidarsson .

Într-o cotă de 1.62, pronosticul pe 1-2 goluri marcate de România nu ar fi fost câștigător doar în meciul tur cu insularii, ci și în alte 5 partide disputate de elevii lui Rădoi în această campanie.

Alte două pariuri vizează meciurile în care vor fi angrenate Rusia și Croația, primele clasate din grupa H a preliminariilor. Contra unor adversari abordabili, cele două dau ultimele teste înaintea confruntării directe decisive de la Zagreb. Mizăm pe 2-4 reușite ale naționalei lui Modrici, în Malta și pe 1-2 goluri înscrise de ruși, în prima repriză a jocului de la St.Petersburg cu Cipru. 13 goluri au încasat ciprioții în cele 8 runde, două în eșecul la 0 suferit în partida cu Rusia de acasă.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile pe goluri oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.95

19:00 Rusia – Cipru, Rusia marchează 1-2 goluri în prima repriza – Cota 1.62
21:45 Malta – Croația, Croația marchează 2-4 goluri – Cota 1.48
21:45 România – Islanda, România marchează 1-2 goluri – Cota 1.65

Ai câștiguri zilnice garantate cu pronosticurile și biletele propuse pe site-ul Pariuri1x2.ro. Intră acum!

The post Pariuri pe goluri: Azi facem profit cu România – Islanda! Pronostic în cota 1.65 pe ”tricolori” » appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă