Pariuri pe goluri: Atacăm câștigurile cu o cotă de 3! Vezi care sunt recomandările »»

2 săptămâni in urmă 2

Diviziile inferioare ne livrează cash profit pentru weekend. Pronosticurile pe goluri oferite astăzi sunt selectate din ligile secundă ale Angliei și Olandei. 

În League One mizăm pe meciul lui Portsmouth, pe teren propriu, cu Rochdale. Ultima în clasament, gruparea ce va veni astăzi pe terenul trupei de pe locul 5, are doar 7 victorii în 36 de runde, cu un total de 67 de goluri încasate. Pontul este pe un meci cu 2-5 modificări ale tabelei de scor. Vezi aici și alte pariuri din ligile a doua și a treia engleze.

Echipele de tineret ale cluburilor AZ și Ajax sunt cele pe care investim în Eredivisie. Prima joacă astăzi la Helmond, în timp ce ”lăncierii” au meci acasă cu NAC Breda, o candidată la promovare. Considerăm că va fi spectacol în ambele jocuri, dar pariem diferit: gol în cele două părți ale meciului de la Helmond și ambele marchează la Amsterdam. Precedentele 9 meciuri jucate de Jong Ajax și 7 din ultimele 8 ale trupei din Breda s-au încheiat cu varianta ”GG”.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.

17:00 Portsmouth – Rochdale, 2-5 goluri în meci – Cota 1.36
21:00 Helmond – Jong AZ, gol în ambele reprize – Cota 1.47
21:00 Jong Ajax – Nac Breda, ambele marchează – Cota 1.50 

Pentru cele mai bune analize și pronosticuri sportive, accesează zilnic Pariuri1x2.ro, cel mai bun site de profil din România!

The post Pariuri pe goluri: Atacăm câștigurile cu o cotă de 3! Vezi care sunt recomandările »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă