Pariuri pe goluri: 3 zile consecutive de profit! Aici, pronosticurile de vineri: La Liga, Bundesliga & Serie A, pentru cota 3.50!»

4 săptămâni in urmă 33

Mijlocul săptămânii ne-a adus o mulțime de pariuri pe goluri câștigătoare. Mai exact, toate selecțiile de marți, miercuri și joi au fost ”verzi”, fiecare pachet de pronosticuri propunând o cotă finală de peste 3. 

Ieri am mizat inspirat pe dueluri din Europa și Conference League. Din a doua întrecere intercluburi a continentului am selectat variantele pe interval 2-5 modificări ale scorului în Real Sociedad – Sturm Graz, scor 1-1, și 1-2 goluri marcate de gazde în Olympiakos – Frankfurt, scor 1-2. La jocul Tottenahm – Vitesse din Conference League, pariul a fost pe cel puțin două reușite ale londonezilor. Formația lui Conte s-a impus cu 3-2, bifând a doua reușită încă din minutul 22 al partidei.

Pariuri pe goluri: Miza x3.5!

Azi pariem pe jocurile care deschid etapele din Bundesliga, La Liga și Serie A. Anticipăm un meci deschis, cu cel puțin 3 modificări ale tabelei, în Mainz – Gladbach. Cele două au ținte precise pentru acest duel. Echipa gazdă caută să-și apere clasarea peste așteptări, in imediata vecinătate a topului 4. După un start oscilant de stagiune, Borussia luptă se urce în zona pozițiilor de cupe europene.

În Empoli – Genoa, prologul etapei a 12-a din Serie A, mizăm pe reușite de ambele părți. Rivalele de pe ”Stadio Carlo Castellani” au medii de peste un gol înscris pe meci în acest campionat. Defensiv, însă, cele două se prezintă prost. Empoli a primit deja 21 de goluri, iar Genoa a încasat 22.

La Liga ne aduce azi confruntarea Bilbao – Cadiz. Mergem pe mâna gazdelor cu un pronostic simplu: bascii să marcheze 1-3 goluri, contra formației cu a doua cea mai slabă apărare a campionatului. În 12 runde, Cadiz a încasat 19 goluri, 10 în doar 5 meciuri deplasări.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile pe goluri oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.51.

21:30 Mainz – Borussia Monchengladbach, peste 2.5 goluri – Cota 1.74
22:00 Empoli – Genoa, ambele marchează – Cota 1.53
22:00 Bilbao – Cadiz, gazdele marchează 1-3 goluri – Cota 1.32
Ai câștiguri zilnice garantate cu pronosticurile și biletele propuse pe site-ul Pariuri1x2.ro. Intră acum!

The post Pariuri pe goluri: 3 zile consecutive de profit! Aici, pronosticurile de vineri: La Liga, Bundesliga & Serie A, pentru cota 3.50!» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă