Pariuri pe goluri: 3 selecții din Premier League și La Liga » Vezi care sunt!

1 lună in urmă 1

Start bun de weekend! Derby – Nottingham și Levante – Bilbao, ambele încheiate cu același scor de 1-1, au fost meciurile care ne-au adus profit vineri. La disputa din Championship mizasem pe 1-2 reușite semnate de gazde, pronosticul fiind identic, dar pe oaspeți, la confruntarea din La Liga. 

Pariurile pe goluri de sâmbătă

Și astăzi facem pariurile pe goluri, cu selecții din Anglia și Spania. Pentru Manchester City –  West Ham, jocul de deschidere al rundei cu numărul 26 din Premier League, propunem varianta pe 2-5 modificări ale scorului consemnate. Analiza detaliată a partidei o găsiți aici.

Investim și pe 1-2 goluri înscrise de Wolverhampton, la Newcastle. Gazdele au ajuns la 14 înfrângeri și 43 de goluri primite în 25 de etape, actualmente clasându-se primii peste linia retrogradării, la doar 3 lungimi de Fulham, ocupanta respectivii poziții. ”Lupii” sunt în revenire fulminantă de formă, ultimele 4 runde aducându-le 10 puncte.

Avem în selecția zilei și derby-ul Sevilla – Barcelona. Cele două se înfruntă chiar înaintea returului din semifinalele Cupei Spaniei. Ascendentul moral este de partea anadaluzilor, după victoria cu 2-0 din tur, dar și după remiza la 1 din prima parte a campionatului. Atenție însă, catalanii au ajuns la 14 meciuri consecutive fără eșec în La Liga. Pariem pe varianta ambele înscriu.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.21.

14:30 Manchester City –  West Ham, 2-5 goluri în meci – Cota 1.32
17:15 Sevilla – Barcelona, ambele marchează – Cota 1.57
22:00 Newcastle – Wolverhampton, oaspeții marchează 1-2 goluri – Cota 1.55
Weekend cu super pronosticuri și analize: Totul pe Pariuri1x2.ro!

The post Pariuri pe goluri: 3 selecții din Premier League și La Liga » Vezi care sunt! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă