Pariuri pe goluri: 3 selecții din preliminariile pentru CM 2022! Vezi pariul la Franța – Ucraina »

3 săptămâni in urmă 2

Astăzi avem o selecție specială de pariuri pe goluri, toate cele 3 recomandări fiind selectate din etapa de debut a preliminariilor europene pentru Mondialul din 2022.

Mizăm pe cel puțin două goluri marcate în Slovenia – Croația, meci dintr-o grupă H a competiției ce le mai cuprinde pe Slovacia, Cipru, Malta și Rusia. Pariem și pe disputa directă a ultimelor naționale nominalizate, cu o variantă pe 1-2 goluri marcate de ruși, până la pauză.

Avem un pronostic pregătit și pentru meciul campioanei mondiale en-titre, Franța. Cu o linie de start ce-i va alinia în avanposturi pe Griezmann, Mbappe și Giroud,  reprezentativa ”cocoșului galic” este pregătită să contabilizeze la Paris, contra Ucrainei, primul succes al grupei D.
În ultima confruntare directă, amicalul din octombrie anul trecut, Franța s-a impus cu un neverosimil 7-1. Considerăm că nu se va mai ajunge la o astfel de diferență de scor și pariem ”doar” pe 2-4 goluri înscrise de elevii lui Didier Deschamps.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.27

21:45 Slovenia – Croația, peste 1.5 goluri – cota 1.40
21:45 Malta – Rusia, oaspeții marchează 1-2 goluri în prima repriză – cota 1.51
21:45 Franța – Ucraina, gazdele marchează 2-4 goluri – Cota 1.55

Pentru cele mai bune analize și pronosticuri sportive, accesează zilnic Pariuri1x2.ro, cel mai bun site de profil din România!

The post Pariuri pe goluri: 3 selecții din preliminariile pentru CM 2022! Vezi pariul la Franța – Ucraina » appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă