Pariuri pe goluri: 3 din 3 corecte vineri! Recomandările zilei vin din Bundesliga, La Liga & FA Cup » Cota 3.34!

1 săptămână in urmă 13

Pariem pe goluri din profit, după ce toate selecțiile de ieri au fost câștigătoare. Am mizat pe cel puțin 3 goluri marcate în Helmond – Dordrecht, scor 1-2 și pe interval 2-5 în Santa Clara – Sporting Lisabona. Meciul a consemnat o mare surpriză, ”alb-verzii” pierzând cu 2-3.

Neașteptat a fost și succesul lui Monchengladbach, la Bayern Munchen. Borussia s-a impus cu 2-1, scor consemnat încă de la pauză, într-un joc în care noi am pariat pe varianta ”ambele marchează și peste 2.5 goluri”.

Astăzi facem pariurile pe goluri cu selecții din Bundesliga, La Liga și FA Cup. Cota totală a celor 3 variante este de 3.34.

Investim pe minimum două goluri înscrise de Newcastle, acasă, în duelul cu Cambridge United, doar a 16-a clasată în liga a 3-a engleză. În Frankurt – Dortmund pariem pe varianta câștigătoare ieri, în meciul de la Munchen: ”GG & 3+”. Încă un pronostic pentru acest duel, cel mai important al zilei în Bundesliga, găsiți aici, pe varianta de bilet a weekend-ului.

Seara avem derby în La Liga: Real – Valencia. Madrilenii vin după eșecul de la Getafe și nici duelul cu Valencia nu va fi simplu. ”Liliecii” au un singur eșec în ultimele 11 meciuri oficiale. Pariem pe interval 2-5 goluri marcate în disputa de pe ”Bernabeu”, pronostic ce ar fi fost câștigător și în meciul direct de la Valencia, câștigat de Real cu scorul de 2-1.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile pe goluri oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.34

17:00 Newcastle – Cambridge Utd, gazdele peste 1.5 goluri – Cota 1.45
19:30 Eintracht Frankfurt – Borussia Dortmund, ambele marchează și peste 2.5 goluri – Cota 1.75
22:00 Real Madrid – Valencia, 2-5 goluri – Cota 1.32

Câștiguri zilnice garantate cu pronosticurile și biletele propuse pe site-ul Pariuri1x2.ro. Intră acum!

The post Pariuri pe goluri: 3 din 3 corecte vineri! Recomandările zilei vin din Bundesliga, La Liga & FA Cup » Cota 3.34! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă