Pariuri pe goluri: 100% selecții câștigătoare oferite duminică! Ponturile de azi, în cota 2.78!

3 săptămâni in urmă 3

Am închis perfect săptămâna! Toate pariurile pe goluri oferite ieri au fost câștigătoare, pentru o cotă finală de 3.91!

În liga secundă olandeză, Roda nu ne-a înșelat așteptările, învingând cu 3-1 Cambuur, liderul diviziei. Pontul oferit a fost ”ambele marchează și peste 2.5 goluri”. La duelul Danemarca – Moldova din preliminariile CM 2022, am pariat că oaspeții nu vor înscrie. Moldovenii au înregistrat cel mai drastic eșec din istoria naționalei, pierzând cu 0-8, după 0-5 la pauză.

Încă un pronostic câștigător – interval 2-4 goluri – am propus la duelul Portugalia U21 – Anglia U21. Lusitanii au câștigat cu 2-0, rezultat echivalent, în mare măsură cu accederea în faza următoare de la Euro U21. Englezii au 0 puncte după două meciuri, fiind ca și eliminați din turneu

Pariurile pe goluri de luni

Astăzi oferta pe fotbal este extrem de limitată, motiv din care alcătuim lista pariurilor pe goluri apelând și la alte sporuri. Pariem pe hochei, cu o selecție sub 5.5 în CSKA Moscova – Yaroslavl, jocul 7, cel decisiv, din semifinalele Conferinței de Vest KHL. Trecând peste miza meciului, de precizat este și faptul că toate cele 6 confruntări directe ale fazei, s-au încheiat cu cel mult 5 goluri pe tabelă.

Din nou investim și pe Eerste Divisie, eșalonul 2 al Olandei. Pariem, la cota 2.14, pe 2-3 goluri marcate de Go Ahead Eagles, pe terenul ultimei clasate, Den Bosch. Gazdele au încasat 68 de goluri în 29 de runde, 3 dintre acestea în turul cu adversara de azi, locul 5 al ligii, cu șanse de a intra în lupta pentru promovarea directă în Eredivisie.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 2.78.

19:30 CSKA Moscova – Lokomotiv Yaroslavl, sub 5.5 goluri – Cota 1.30
22:00 Den Bosch – G.A. Eagles, oaspeții marchează 2-3 goluri – Cota 2.14

Pentru cele mai bune analize și pronosticuri sportive, accesează zilnic Pariuri1x2.ro, cel mai bun site de profil din România!

The post Pariuri pe goluri: 100% selecții câștigătoare oferite duminică! Ponturile de azi, în cota 2.78! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă