Pariul lui Gheorghe Hagi. Naționala ”fantastică” ce va deveni o ”forță mondială” + marile dorințe ale ”Regelui”

1 lună in urmă 2

Liga 2: Viitorul Tg. Jiu - Csikszereda, luni, 19:30, Digi Sport 1

2.Bundesliga: Fortuna Dusseldorf - Bochum, luni, 21:30, Digi Sport 2

Patronul clubului Viitorul a remarcat progresul înregistrat în ultimii ani de fotbalul de peste Ocean, care are reprezentanți importanți la cluburile cu nume din Europa, Sergino Dest, fundașul Barcelonei, Weston McKennie, de la Juventus, sau Christian Pulisic, Chelsea, fiind doar câteva exemple.

Gheorghe Hagi, impresionat de progresul fotbalului din Statele Unite ale Americii

O națională care îmi place foarte mult este cea a Statelor Unite ale Americii. Am văzut-o cum arată. Este fantastică. Mi-am și notat-o. Cred că în 2026 va ajunge o forță mondială”, a declarat Gheorghe Hagi, la emisiunea ”Replay”, de la TVR.

Liber de contract din vara lui 2020, când a renunțat la banca tehnică a formației Viitorul, Gheorghe Hagi nu a dus lipsă de oferte, însă a decis să refuze. Decarul Generației de Aur a transmis că își dorește să antreneze o formație de club puternică sau o echipă națională, dar doar în cazul unui proiect serios.

Am două mari dorințe, să antrenez o echipă de club puternică și o echipă națională, indiferent care. Eu știu ce îmi doresc, vom vedea dacă e bine sau nu. Am cele două mari dorințe, dar o să mă duc acolo unde o să fiu chemat. Poate o să am succes, poate nu”, a transmis Gheorghe Hagi.

Etichete: gheorghe hagi , fotbal sua , oferte gheorghe hagi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă