Pariul făcut de Gigi Becali cu MM Stoica înainte de FCSB - Botoşani şi ce preţ are Octavian Popescu, după eurogolul reuşit

3 săptămâni in urmă 6

  • Liga 2: Mioveni - ASU Politehnica Timișoara, luni, 16:00, Digi Sport 1

  • Liga 2: U Craiova 1948 - Rapid, luni, 21:00, Digi Sport 1

Ce pariu a făcut Gigi Becali cu MM Stoica

Roş-albaştrii au fost conduşi la pauză şi au egalat în partea secundă prin eurogolul lui Octavian Popescu.

Gigi Becali a dezvăluit ce pariu a făcut cu MM Stoica, înaintea partidei cu FC Botoşani. Totodată, patronul roş-albaştrilor s-a arătat încrezător că va obţine o sumă uriaşă în schimbul lui Tavi Popescu: "de la 50-60 de milioane de euro în sus".

"Nu mai merg la meciuri, stau la televizor. Bucuros în primul rând de cele 3 puncte, de victorie. Bucuros că a dat copilul, Octavian Popescu, gol. Nu vă pot spune mai multe lucruri. Am vrut să fac un pariu cu Mihai Stoica, un milion că dă Octavian gol. Am zis că pun un milion că dă gol. Am mizat pe ceva, dar nu pot să vă spun acum. El știe de ce, o să vă spunem, dar când vine vremea.

Octavian e jucător despre care o să vorbim de la 50-60 de milioane de euro în sus. Da, a sunat telefonul pentru el. Nu are rost să discutăm despre el acum. Ce, sunt fraier, să vând materie primă? Eu vând produs finit! Încă e tânăr, are 18 ani. Dacă vine cineva și îmi dă 30 de milioane de euro, iau banii", a declarat Gigi Becali, la Pro X.

FC Botoşani a deschis scorul prin nord-macedoneanul Stefan Askovski (38), la capătul unei curse din propria jumătate de teren. FCSB a reuşit să întoarcă scorul în decurs de cinci minute, prin golurile marcate de Octavian Popescu (66), cu un şut de senzaţie, în vinclu, din afara careului, şi Ionuţ Panţîru (70), în urma unei gafe de proporţii a portarului Eduard Pap.

VIDEO FCSB - FC Botoşani 2-1

Etichete: mm stoica , gigi becali , octavian popescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă