Părintele Francisc Doboş, ironie fină la adresa machiajului de televiziune. ”La sfârșit a început să îmi placă de mine”

4 săptămâni in urmă 29

Sambata, 18 Decembrie 2021, ora 11:55

103 citiri

Părintele Francisc Doboş, ironie fină la adresa machiajului de televiziune. ”La sfârșit a început să îmi placă de mine”

Preotul Francisc Doboş, fost purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucureşti, a postat un mesaj amuzant pe pagina sa de Facebook, ironizând machiajul abundent, obligatoriu în cazul invitaților într-un platou de televiziune.

Preotul povestește cu umor cum a reușit să atragă atenția șoferilor din trafic în timp ce se pudra la volan, grăbit fiind să ajungă la o emisiune de televiziune unde era invitat.

”Merg adesea pe la televiziuni & Co. Atât mă duce capul. Uneori trec pe la cabina de machiaj, alteori nu. De multe ori merg cu pudra mea și mă aranjez singur. De examplu, când eram în întârziere, pe la semafoare mă dădeam eu cu pudră ca să nu îmi sticlească fața la tv. Enoriașii din alte mașini îmi surâdeau cu subînțeles, evident”, scrie părintele Francisc Doboș pe pagina sa de Facebook.

Cu aceeași fină ironie, preotul explică prietenilor virtuali cum a reușit un make-up artist să-l întinerească ”cu câțiva ani”.

”Am fost azi la o televiziune pentru o emisiune înregistrată. Intru în cabina de machiaj, nu pentru că aș fi vrut, ci pentru că trebuie. Buuun. În gândul meu, credeam că o să fie ca de obicei: repede o pudră și-un strănut. Nu; azi a fost treabă serioasă. Mi s-a aplicat din abundență timp de câteva minute tencuială de chip. La sfârșit a început să îmi placă de mine. Mă întinerise cu câțiva ani.

Recomand tuturor să treacă cu evlavie pe la “spiritual make up artist” la salonul duhovnicesc.

În limbaj neaoș îi spunem spovadă și Sf. Liturghie.

O să vă întinerească / veșnicească” scire părintele în postarea sa.

Francisc Doboş este în prezent paroh al parohiei Sacre Coeur din Capitală (Biserica franceză de lângă Statuia Aviatorilor). El a fost a fost purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucureşti între 2006-2008 şi din 2011 până în aprilie 2020.

Părintele Francisc Doboș a fost înlocuit din funcția de purtător de cuvînt la scurt timp după ce a postat un mesaj controversat pe pagina sa de Facebook.

"Tot mai mulți poartă masca de protecție în public, în spații închise. Foarte bine; prudența ajută. Dar haideți să o purtăm bine atunci când o facem. Mulți își acoperă doar gura; nasul îl țin pe afară. E ca și cum folosim lenjeria intimă, dar ținem “instrumentarul” din dotare pe-afară, la aerisit" - Francisc Doboş.

Citeste si:

Noi probleme la Facebook, semnalate și în România. Utilizatorii nu se pot conecta

Mai mulți utilizatori ai rețelei de socializare Facebook au raportat miercuri seară, 15 decembrie, probleme și întreruperi în utilizarea aplicației, potrivit Down Detector, care...

 atacatorii unei pagini de Facebook au postat imagini porno. Disputa cruntă a ajuns la tribunal

Administratorul unui grup de gameri de pe Facebook a dat în judecată cinci tineri pe care îi acuză că au vrut să obțină preluarea prin acțiuni de ”hacking” a grupului și au determinat...

DigiSport.ro

a1.ro

Eva.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă